Nyytiäinen on jakanut meille roolit. Minä olen Annikka, isä on Tommi. Ja hän itse on Peppi. Minulle Pepin (Krisu/nyytäinen) isä kyllä on herra Vinksin Vonksin. En tiedä miksi hän ei Oslosta (jossa serkkuni tanssija/näyttelijänä) tullut lentäen vaa laivalla ja jotenkin vielä Malmön kautta ja Turkuun. On ollut varmaan iloinen matka. MInä annoin aviomiehelleni Victorille (tämä ON oikea nimensä!!) mustan Sisu-askin ja Pitbull energiajuomaa kun tuli kotiin. Yhden Pitbullin olin edellisenä päivänä juonut yksin. Nyt nyytiäinen katsoo televisiosta Avatar-ohjelmaa tv4.

Olen tyytyväinen siihen, että sain olla opettajana kaksi päivää ja sain siitä palkan.

Hypo ei karkaa käsistä, Minulle hypomania on luonnon tapa antaa lisää energiaa, kun enrgiajuomat eivät kaikkeen auta. Energiajuomat ovat paheeni ja jääkaappiime ilmestyi Quinness pullo, kun mies sen sinne toi. Hän sanoi juoneensa sellaisen kun (hyi hyi) ei unta saanut. Itsekin tasasin oloani savonlinnassa 1998 yhdellä olutpullolla, kun olin ollut Helsingissä päiväkotiharjoittelussa päiväkodissa, joka oli ollut vapaan kasvatuksen (väärin ymmärretty suuntaus Suomessa) tyyssija Suomessa. (hmm.katselen edellistä lausetta ja jätän sen silleen) Pakilan lastenpaikka ja Seppo Bruun ja A.S.Neill a Summerhill / Englanti. Siitä harjoittelusta tekemäni kirjallisen työn asemoin kuten asemoidaan lehteen palstat.

Tuon Quinnes pulloin suhteen pitää vaan nyt sitten alkaa kertoa lisää siitä, että olen rankasti nuorena käyttänyt alkoholia, että han tajuaa ettei toivo sitä samaa elämää minulle takaisin, jonka jo aikaa sitten jätin taakseni. Voin sanoa tuntevani kulttuurini täysin myös tuon alkoholin suhteen Yök! Voiko sitä quinnesiä käyttää ruoalnlaittoon.

Hypo siis ohi nyt:
-Vähentynyt unentarve
- menneet palaa mieleen
-alkaa tehdä useampaa asiaa samaan aikaan
- keskustellessa poukkoilee asiasta toiseen

ja ehkä etc. mutta paras oli psykiatrian kirja Kalle Achtè (1981). "maanisen potilaan mielialan hilpeästä kohoamisesta käytetään sanaa elaatio (HALTIOITUMIEN)" Onko sama haltioituminen kuin mitä JOUKO TURKKA etsi? tuo oli s.73. sitten oli jotain, että maaninen potilas voi nauraa ja tanssia tuntematta väsymystä, en nyt löydä kohtaa tähän. Olen bipolaarinen, sille en voi mitään, mutta se on siunauksellinen sairaus ja minulla on nyt paitsi sosiaalinen verkosto niin myös tukiverkosto. Helsinki on ihana paikka asua.

Tavastian Merimaan vävylle aion vielä viedä yhden kerran syntymäpäivälahaksi. Minua kiusattiin Yöstä paljon, kun olin fani (enää en pidä "messagesta", enemmän siitä Vartiaisesta) - ja ystäväni lasten ukki antoi hänelle sen tunnustuksen. Tahtoisitteko että kerron MIKSi ystäväni saa vielä sen kirjan?

suukko suo
se onnen tuo
en ole lu
o

maailman mennyt
sinua odottanut vain
ja menneisyyteni muistan

se on lahja
maailman alttarilla

huom., tuo on vain runo, noin minä EN ajattele!

ON IHANAA KUN YMMÄRTÄÄ NYT minkälaisesta tarinasta Raamatussa on kysymys. Olen teologi, vaikka minusta ei tullut pappi, jona olisin käsitykseni mukaan voinut auttaa ihmisiä enemän kuin joskus psykologia.