"Niin kauan kuin valtiolla maksaa kaikkien työttömien valtiolle aiheuttamat kulut, meillä ei ole mitään hätää. Työvoimareservi on tarpeen, kun ajat muuttuvat ja elämme nousukkautta. Ellemme ota työvoimaa meille tarpeeksi aikaisin ja siis näin varaudu tuleviin päivin [**] olemme hukassa silloin kun taloudella menisi paremmin."

[Sillä he tarvitsevat aikaa sopeutuakseen tänne] = [**]

Kehno yritelmä ja kyhäelmä tuo edellinen, mutta kai äidinkielen kirjoissa nykyisin on tehtävänä myös pitää puhe eduskunnassa.

Politiikka kiinnostaa minua ja Paavo Arhinmäki on facebook ystäväni nyt, yhteisen ystävämme kautta. Olen nukkunut jälleen 8 tuntia, siis normaalin määrän, mutta mielialavihkooni minun pitää myös kirjoittaa tavoitteistani. Tämä Bipo ei ole tauti josta koskaan paranisi. On kamalaa, jos joutuu flown/moodin myönteisen puolen jälkeen tilanteeseen, jossa on normaalimäärä energiaa eikä kykene jatkamaan sitä (projektia) jonka on aloittanut. Siitä tulee se masennus."Taas mä" "taas näin".

Aviomieheltä oli ilmestynyt tyhjä olutpullo roskiin ja minä mietin (en itseäni ajatellen), että onko sitä olutta mahdollista juoda niin että ei tule humalaan, väittäisin että periaatteessa on. Mies sanoi että se on hänelle unettomuuteen. Mies puhuu nyt puhelimessa enemmän kuin ennen ja minäkin hänen pyynnöstään osallistuin siivoamiseen. Oikein masentunut ihminenhän ei pysty siivoukseen.

Käyn eräässä chatissa, siellä eräs henkilö sanoi ettei voisi olla "teologi" ilman että on paperit yliopistosta teologia pääaineena. No, minä ymmärrän Raamatun ja jokin minussa sanoo, että sitten voisi olla jonkun toisen uskonnon vuoro - sen verran sekava scifihenkilö voisi olla, että se on kahden eri uskonnon jäsen.

Sain facebookissa ystäväkseni Paavo Arhinmäen (pol.)(=politikko) ja isäni sanoi tämän kuultuaan, että EIPÄ OLE KOVIN KUMMOINEN YSTÄVÄ. On tietenkin väärä puolue hänelle, mutta kansanedustaja ei siis kovin kummoin f-book ystävä? Meillä oli Arhinmäen kanssa yhteinen ystävä ja facebookissa oli niin monta Päivi Räsästä, että en osannut löytää oikaa kertoaksen kuka olen. Teologian opiskelija ja silleen...