Meidän piti tulostaa aviomiehen matkustusasiakirjat kirjastossa, koska oma tulostin ei toiminut. Olen ostanut netistä ink-clubista halpaa mustetta, jota Epsonin tulostin ei enää hyväksy käytettäväkseen. Ennen tulosteluja kävin laboratoriossa antamassa vertani. Minulla on mielialalääke, joka sen lisäksi, että harventaa hiuksiani huomattavasti, vaikuttaa myös kilpirauhasarvoihin. Siksi somaattisen puolen lääkäri määräsi minulle kilpirauhasen toimintaan vaikuttavan thyroxin-lääkkeen ja verta otettiin käsittääkseni sen vuoksi, että kontrolloidaan syönkö lääkettä oikealla annostuksella. Psykiatrian puolelle ei ole ollut aikaa pitkään aikaan. Muuten en hätäilisi, mutta tuo kilpirauhanen nyt huolestuttaa. Psykiatrian lääkäri ehkä poistaisi "Cocktailista" tuon mielialalääkkeen, jos tietäisi. Psykiatrian puolen lääkäri osti Citymarketista aika monta pulloa ulkomaalaista olutta pääsiäisena, kun oli samassa jonossa kanssani. Arvelinkin, että hän kotonaan tissuttelee, kun olin erään kerran hänen luonaan käymässä psykiatrian klinikalla. Muuten ihan ystävällinen lääkäri ja pitää varmaan huolta asiakkaistaan, niitähän me ollaan.

Vuosaaresta tullessa tuli joku nainen tervehtimään minua juuri oven kohdalla ja kohteliaasti ja reippaasti sanoin hänelle::"Terve", vaikka ei ollut mitään hainua, että kuka hän on. Sitten nainen kiitteli minua näytelmästä, jossa olin mukana ja päässäni naksahti, että ahaa, tämä on se diakoni jonka luona asioitiin, kun talous oli tosi huonossa kunnossa. Jatkettiin kiiresti kävelemistä yhtä matkaa ja metrossa nainen otti sähköpostitietoni, koska olen menossa hänen Cafe Outolintu- projektiinsa ja kertomaan yhtenä tapaamiskertana filosofi Levinasista mitä olen "tutkinut". Syksyllä parempi, koska silloin palaan jälleen Levinasin pariin. Sitä ennen on draamakasvatusta ja lastentarhanopettajan opinnäytetyö.

Kotiin tullessa ja käytävän portaita kävellessä muistui mieleen, miten kamalaa oli muuttaa tänne, kun tavaroita oli paljon ja ne piti kuljettaa kaksi kerrosta kolmanteen kerrokseen. Mieleeni välähti ajatus, että en varmaan koskaan enää muuta tästä pois.

Olen lukenut surullisen ihmisen päiväkirjaa ja unohtanut suruni sitä tehdessä.