Entisen asunnon omistajataholta tuli MAKSUKEHOITUS, jossa päiväys 5.5.2010 ja eräpäivä 5.5.2010 sekä kehoitus:"Mikäli saatavamme eivät ole tilillämme XXXX, määräpäivään 5.5.2010 mennessä, ettekä ole ottanet meihin yhteyttä, tulemme välittömästi ryhtymään oikeudellisiin toimenpiteisiin saatavamme turvaamiseksi." Ja kirje perillä meillä 10.5.2010. Pappila oli miehen nimi, jonka kanssa asiaa selvittelin ja puhelinnumeron, kun soitti puhelimella viimeiset numerot 666! Valehtelematta!
- Vien sen sosiaalitoimistoon, joka on vuokramme maksanut, minä en ole mitään vuokravelkaa omilla toimillani voinut tehdä. Jos eivät maksa, minulla on tuo raha antaa, sillä tilillä on rahaa ja tuo on 56,10 €.

Saman postin mukana tuli lappu tekemästäni sijaisuudesta - filosofian ja elämänkatsomustiedon opettamisesta 213,93€ kahtena päivänä, miinus verot, tietenkin.

- määräpäivä sama kuin eräpäivä?

Nyytiäisen minulta saama sormus joka vielä liian iso on tallessa äidin viulukotelossa, nyt nyytiäinen uskoo, että (uskoo=totena pitää) että viulu ei saa mennä rikki. Vitun (sori) - no joo, se musiikkisoitin, joka on hänen oma keksimänsä. Nyytiäisellä on viulistin sormet, kokeili itse eri otteita. uskomaton lapsi.

MEILLLÄ SE ALKAA NÄIN: "KUNNIOITA ISÄÄSI JA ÄITIÄSI" mutta älä usko ja tottele heitä - vaan usko Jumalaan.

eiks jeah!