Meillä säästyttiin humalaisilta, kun oltiin koko vappu kotona. Pienillä kävelyretkillä käytiin ja sen jälkeen tosin nähtiin alakerran kerhohuoneelle sijaintinsa siirtäneet humalaiset. Olivat grillaamassa. MInä harkitsin vapunpäivän iltana, että voitaisiin ostaa kadun toisella puolella olevasta kioskista jäätelöä. Mutta kun menin sinne sen ostaakseni, niin 1 l hinta oli 3,25 € - siis aivan sopimaton hinta joten ostin vain muutaman karamellin nyytiäiselle. Nyytiäisen kanssa on vähän riidelty, kun hän on tehnyt asioita, joista en pidä. Ankarin argumentti on, että hän sanoo ettei ole enää minun poika. Sitten kun on sopu tehty (sovun tekemistä on harjoiteltu) niin hän sanoo, että hän ON minun poika. Tähän minun poika - ei minun poika on tultu sitä kautta, että olen aina häneltä kysynyt, että kenen poika hän on : äidin, isän, mummon, mummon ystävän Ritvan ja minun ystävän Sarin.

Nurmikot näköjään viheriöivät. Tein tänään itse oman ruokani kun aviomies söi oman maansa herkkuja, niiitä joiden mausteita en kestä. Pelkäsin jo, että palohälytin alkaa soida, kun pistin keitetyn riisin tuliselle wokkipannulle sipulin sekaan - aivan kuten kävi OKL:ssä Savonlinnassa opiskellessa. N. 2 - 4 krt lukukaudessa. Siitäpä olisi aviomies saanut uuden syyn uskoa, että minä en osaa tehdä ruokaa. Enhän osaa maggiäkään pistää sinne minne se pitää pistää.

Edelleen tuohon Kreikan uutisointiin, joka nyt  minua tuntuu kiinnostavan. Soini sanoo, että Kreikalle ei pitäisi tukea antaa Suomen ja toisen iltapäivälehden nettijutussa pistettiin lukija miettimään, että mitä sillä rahalla voisi Suomessa tehdä. Hedelämätön näkökulma.

Surffailin netissä Vihreiden sivuilla ja liittyminen jäseneksi olisi "vähävaraiselle", joka opiskelijana ja työttömän afrikkalaisen vaimona olen vain 10 € ja siihen taisi tulla se Vihreä lanka lehti mukaan. Toisaalta jos ajattelee, niin politiikka on tylsää, jos pitää ajatella samalla kuin ne kaikki muut puoluetorverit vaikka vihreys on kai tässä suhteessa ollut vapaampaa kuin muut puolueet. Ehkä voisin ensi vuonna liittyä - tai sitten sen jälkeen jos entinen opettajani lukiosta pääsisi eduskuntaan, sitten. POLITIIKKA - TEATTERI/DRAAMA - OPETTAJUUS - PSYKODRAAMA? Onko tuossa jotain liikaa, mitä en jaksaisi? Yliopistossa sosiologia oli se missä menestyin parhaiten.