Edellisessä teatterijutussa oli se, että ohjaaja käsikijoittaja oli kirkon pappi, siksi mies antoi mukaan menolle siunauksensa. Nyt me Idän päiväkirjan kanssa kävelemme, mikä on hyvä, koska olen ylipainoinen. Harjoituksissa katsoimme ympäristöstä asioita, minä huomasin mm. kaksi puuta jotka todella näyttivät syleilevän toisiaan. Sitten löysimme metsästä revityn (..) -- rakkauskirjeen. Osa porukasta oli ihan haltioitunut ja sanoivat:"Jos joku on lavastanut tämän kirjeen metsään." Ohjaaja Titta sanoi, että erääseen paikkaan saattaisi tulla joukko afrikkalaisia. En sanonut teatteriryhmälleni, että minun aviomieheni tuskin suostuisi mukaan teatteritekoon ellei se päädy vähintään televisioon. Sanoihan mieheni silloin kun tutustuimme ja .. ja niin, tutustuimme, hän sanoi kuultuaan, että tykkään kirjoittaa, että siitä kirjasta pitää sitten tulla kansainvälisesti suosittu kirja. On siinä sitten mulla oikein orjapiiskuri, ihanaa....(eihän se tietenkään toteudu ja silleen).

Minulla on lääkkeenä LITO 4 x 300 mg, KETIPINOR 600 mg, ZYPREXA 15 mg sekä THYROXIN, kilpirauhaslääke, koska toi LITO vaikuttaa kilpirauhaseen.  Ja nyt on käynyt niin, että tuo zyprexa (estää käsittääkseni mm. psykoottisutta) on loppunut perjantaina. Minun pitää mennä psykiatrian poliklinikalle maanantaina. Käydä luukulla kysymässä, onko mahdollista saada resepti nopeammin kuin oliko se viikossa ja soittaa oman hoitajan tehtäviä hoitavalle hoitajalle tuosta LITO / THYROXIN jutusta. Muuten mielenterveyden suhteen on olo iha ok ( vaikka aina ei voi omaan oloonsa siitä saatuun infoon luottaa - kun on kaksisuuntainen). Ulkopuolinen huomaa hypon/ manian siitä, että persoonani ikäänkuin hajoaa. Voisin kirjoittaa tästäkin lisää, mutta en nyt ja en tänne. 40 kriisi on ohi!

Aion ilmoittaa eräälle tuntemalleni ihmiselle, että olen ollut mielisairaalassa ja ennen sinne päätymistäni minulla oli fiilis, että on niin paljon bändejä, jotka on menossa tekemään levyjä ja pakottava tarve päästä tekemään niille laulun sanoja. Ystäväni (rinnakkaisluokalla musiikkilukiossa) on ollut Soundin kansikuvassa ja mukana Rock-bisneksessä. Samoin olen antamassa erään kirjan (KYLLÄ KILTITKIN TYTÖT...) Juhani Merimaan vävylle Antti Kuivalaiselle, joka oli luokkatoverini. Pitää vaan pitää huoli että "hommat pysyvät hallussa"...Ettei aloittele liikaa mitään uuttta.

Merimaa, Tavastia.