Herra Vinksin-Vonksin tulee tänään. Poikansa nyytiäinen etsi jo ikävissään valokuvan. En tiedä missä aviomies pitänyt niitä valokuvia, mutta isi löytyi sieltä ja ikävä vähän helpotti.

Onks tää suomalainen kulttuuri vähän vai paljon sitä, että JUO JUO, ÄLÄ LUO? Kyllä, minä olen teologi, mutta aamulla luin psykiatrian kirjaa, joka ei mennyt läpi tentissä 1990 - siis 20 v. sitten. Se kurssi tuskin tahtoo tavata toisiaan enää koskaan. Yhdesä ihmisestä tehtiin syntipukki. Mielenkiintoista se oli ja varsinkin se narkomaaniklinikka. Ja vierailu KRIMINAALEISTA huolta pitävään toimistoon, kriminaalihuoltoyhdistys.

Olen juonut energiajuomia ja niiden suhteen minun pitää olla varovainen.

Pitäisikö minun lähettää kortti Melina Voipiolle, joka sanoi ennakkotehtävistä ja muista II-vaiheen dramaturgiasta:"Tämä on paskaa" - kortti jossa lukee:"Ja tämäkö ei ole paskaa" - tietäisinpä vain osoitteen. No, hukkuu muun postin joukkoon, jotein olkoon. Ja minähän silloin tiesin II-vaiheessa, että minun pitää opiskella nämä: FILOSOFIA, PSYKOLOGIA, TEOLOGIA. niin "vaikeita" minä ajattelen. Dialogin kirjoittaminen on minulle helpointo, sen huomasin nyt äskettäin.

Lopetettava on, lapsi on vietävä tarhaan.

Heräin klo 5.40 ja luin Johanneksen evankeliumin alkua. Se ei ole niin kuin se kerrotaan, Jeesus eli ja Raamattu ei tavoita kaikkia hänen tekemisiään Pelkkään kirjaimeen pitäytäv (lain kirjain) usko, on kuollutta usko( sori pilkku väärässä paikassa

 

LUOMINEN ALKAA KUN EI VÄLITÄ VIRHEISTÄ.