Onnea meidän perheelle! Aviomies tuli postista kotiin työsopimuksen kanssa. Tämä työsopimus on voimassa 9.8.2010 asti ja pitää sisällään aamulehden kannon koteihin. Miehestä siis tuli työläinen. Ja ainakin minun mielestäni lehdenjako on parempaa työtä kuin pelkkä siivoaminen. Ja ainakin tietää, että posti työnantajana EI HUIJAA. Työsopimuksen lisäksi miehellä oli mukanaan postin lippis, pusero ja laukku sekä käsineet. Arvatkaa kuka saa aamuhesarin myös kotiin..... :) Nyt ei haittaa se, että Kela jäädytti kotouttamistuen (työttömyyskorvaus) kun mies UNOHTI mennä sinne kielitestiin, kun juuri oli tullut sittenkin niin lyhytaikainen siivouskeikka. Ainut huono homma tässä on se, että minulle ei ole kesäaikaan töitä, kun ei sijaisia päiväkoteihin lomien aikana oteta. Ainakin jotkut päiväkodit ovat näin päättäneet.

Olen elänyt pari päivää pastalla ja kahvilla. Siksi, että rahaa ei ole paljon. Pastaan olen lisännyt vähän öljyä ja soijakastiketta. Mies on ollut siellä lehdenkantohommissa pari yötä ja nukkuu sitten milloin sattuu, se rauha hänelle suotakoon. Energiajuoman voimalla jaksaa kuulema paremmin kuin muuten. Mieshän ei kahviakaan juo.

MInun polkupyöräni on varastettu. Tai siis sitä oli yritetty varastaaa. Eilen lähdin teatteriharjoituksiin ja huomasin kauhukseni, että polkupyörä ei ollut siinä mihin sen jätin. Puhuin juuri puhelimessa äitini kanssa. Pyörä oli seuraavan talon edessä eli n. 50 m:n päässä. Lukkoa oli yritetty nirhata auki siten, että oma avaimeni ei enää saanut sitä auki. Että olin vihainen. Pyöräni on vielä sellainen vanha mummomallinen pyörä, jossa ei ole edes mitään vaihteita tai hienouksia, hyvä että jarrut on. Laiskoja ja huonoja varkaita kun jättivät asiansa puolitiehen. Mies saa katsoa, saako hän lukon auki ja sitten pyörä pitää viedä pyöräkorjaamoon. Lukko pitää saada auki (sellainen irtonainen K-citymarketista ostettu lukko) ja takarengas on ihan tyhjä. Ärsyttää!!!