Tämä on se vuodenaika kun normaalit suomalaiset kadulla vastaantulevat ihmiset ovat ruskeampia kuin minun (mussukkani) nyytiäinen. Nyytiäinen kertoi eilen nukkumaanmennessä ensimmäisen kerran päiväkotipäivästään, että mitä oli tapahtunut ja mitä hän oli sanonut ja mitä Amire oli sanonut. Paras kaveri Daria ei ole vielä tullut kai takaisin. Ensi viikolla on syntymäpäivät, niitä juhlitaan vasta lauantaiksi. Olen kutsunut ystäväni Sarin sinne. Sari kirjeessään ihmetteli vain sitä, että miten hän saa nyytiäiselle varatut lahjat perille ja minä kutsuin sitten lauantaina. Muita ei taida tulla vaikka jotain viritelmää pistin facebookkiin. On muutamia ihmisiä joita toivoisin joskus myös tulevan, mutta he ovat elämässään kai niin menestyneitä että on koko ajan minun asiani olla heihin yhteydessä. Lähinnä inhottaisi kutsua ihmisiä, jotka eivät sitten tule. Minusta tuntuu, että ikäänkuin puoliksi kutsun erään tuntemani ihmisen,  nuoruuden ystävän joka on ollut töissä Migrissä. Olen tietenkin varautunut, että hän ei tule. Ei kukaan tule. Paitsi Sari.

Kristus asiaa meidän perheessä. A) luin Raamattua ja sananlaskujen kirjan tekstit sopivat luettavaksi sellaisellekin ihmiselle, joka ei muuten kristinuskoa itselleen läheiseksi tunne, ei usko. Tosin, osa ei ole tarpeeksi fiksua luettavaa ja joku voisi analysoida, että millainen Jumalkuva niistä sananlaskuista välittyy. B) Näytin aviomiehelleni sen englanninkielisen Raamatun jonka ostin - koska hän pitää sitä omaa kirjaansa jossain vaatehuoneensa kätköissä. No, yritin vähän viritellä tällä käytökselläni että miten hyvä vaimo hänellä on.... - heh, sitten kun mies oli tiskialtaalla, mutta ei kyllä tiskannut huomasin myöhemmin kerroin - kun mies, että minulla ei ole työtä - että VOIN MENNÄ TEKEMÄÄN SEKSIVALISTUSTYÖTÄ kouluihin Nuorten Akatemian kautta. 45 min / 20 €. Pitää vielä laskea onko se taloudellisesti kannattava, jos nimittäin menee työpäivä lastenhoitajana... olletikin että mitään pystyn tekemään kun lääkitys muutetaan taas. "Seksimyytinmurtajat", johon on kahden päivän koulutus ja se on jonkinlaisen tietovisan pitämistä. Luulen, että päädyn siihen, että osallistun. Aikaa päättää on 19.8.asti. Sitä ennen soitan vielä heidän toimistoonsa.

MItä muuta? Huomenna on teatterin ensi-ilta.

Meillä ei ole naimisissa vain kaksi ihmistä vaan kaksi kulttuuria. Yhteisenä nimittäjänä meillä on tuo usko Jumalaan ja alkoholittomuus.