Nyytiäinen piiirsi ensimmäiset "näköiskuvat" ihmisestä. Ensin tuli paperin kanssa johon oli piirretty pyörylä ja eräänlainen sädekehä ja sanoi, että se oli Jeesus. (!!). Sen jälkeen piirsi samalla pyörylämetodilla piirretyt oman kuvan ja äidin kuvan. Vielä ei olla siinä vaiheessa, että nyytiäinen piirtäisi kädet ja jalat. Hiukset oli päille kuitenkin piirretty. Ylpeä äiti ostaa lisää piirrustuspaperia :-) Viikonlopun aikana ehdittiin myös käydä pyörän kanssa ulkona ja nyytiäinen osasi viiimein polkea, vaikka hankalaa se vielä näytti olevan.

Gradu etenee, mutta kyllä saa monta kertaa istua työn äärellä, että se tulee valmiiksi. Deadline on ensi keväänä - ja sen aion saavuttaa! Nyt on aika! Nyt on aika tehdä!

Kirjastosta sain lainaksi Peter Franzénin kirjan Tumman veden päällä. Toivottavasti ehdin lukea. Mielenkiintoista, miten hän kuvaa perheväkivaltaa.

Otin villasukat käyttöön.Minun pitäisi neuloa aviomiehelle kynsikkäät, koska hänen lehdenjakajantyönsä Itellalla kestää näillä näkymin ainakin tammikuulle asti! (Ilonaihe sekin).