Minä hautasin riidanpoikasen poikani kanssa ja luulin että se on hyvä niin. Riidansiemen kasvaisi, poikanen maatuu.

Löysimme kuolleen tilhen ja piilotimme sen lehtien alle. Sitten jätimme sen näkyviin ja joku oli vienyt pois. Nyytiäinen, tuumi, että se heräsi henkiin. Ikkunan takana näkyi paljon tilhiä syömässä pihlajanmarjoja. Oma syyni, että siinä niin kävi, itse jätin näkyviin, että joku muukin voisi ihailla kuinka kaunis lintu se on.

Aviomiehellä on työhaastattelu tiistaina. Hän kiitti siitä Jumalaa. Nyytiäinen kaupan ikkunaa katsoessaan toivoi jotain ja kun oikein toivoin, pisti kätensä ristiin. Meille tuodaan jouluna sellainen oikea olki-joulu-pukki, muuten nyytiäinen odottaa joulu-ukkia.

Lähetin ystävälleni sähköpostia kun ihmettelin voiko kookosmaidosta ja perunajauhoista tehdä kookoskiisseliä. Äidiltäni en voi tällaisia asioita kysyä.

Bipolaarisuuteni oireili kun oli esitelmä pidettävänä. Sain hieman lisää lääkkeitä ja nyt nukun normaalit n. 7-9 h, kun ennen meni 12-13 h / vrk. Lääkärini sanoi,että voisin soittaa Tommy Hellstenille, mutta ajattelin kirjoittaa kirjeen, koska hänellä sama teema kuin minulla gradussa ("oleminen kohtaamisessa") eikä hänellä ole siinä kirjassa tietenkään lähde/kirjallisuusluetteloa. Ongelma on vain löytää osoite. Nimi googleen tai puhelinluettelo esiin, mutta ei juuri ihan vielä. Professorillekin pitäisi kirje kirjoittaa. Kirjoista mitä luen ja tuo Hellsten mukaan.

Kyllä, maailmassa on olemassa meitä korkeampi voima ja kuinka maagiselta tuntuukaan kohdata se. Kun odottaa hiljaa ja ajattelee välillä hitaammin niin ... se mitä toivoo toteutuu...niin on käynyt minulle.

Bipo on vähän ontuva käsite. Jouduin ottamaan "tarvittaessa" lääkkeen, tein sen ärtymykseen.

Odotan jännityksellä tuleeko draamasta uusi oppiaine. Että kannattaako minun opiskella se loppuun.