Minulla on hypomania. Otin aamulla vahingossa iltalääkkeet ja siitä soitin psyk.poliklinikalle. Olin soittamassa sairaanhoitajalle, mutta soitinkin vahingossa lääkärille. Hän antoi luvan ottaa zyprexaa reseptin mukaan eikä vähemmän kuten aiemmin. Hoitaja selvitti miten otan iltalääkkeet. Ehdotti, että Auroraan voisi mennä jos vointi huononee. En tahtoisi mennä.

Oi elämässäni on hyviä asioita. On ystäviä. On aviomies. On lapsi (se paras) on hijaisuutta, rauhaa ja rukousta - ja oma tekemä arpi ihossa. Vain yksi, monet viiltelevät itseään paljon - minulle se ei tulisi mieleenkään. Prinsessaelokuvassa prinsessan "hovineito" teki itsemurhan kylpyammeeseen. Minulla on prinsesssan kuva puhelimen taustakuvana. Samoin on kännykällä otettuja kuvia pääkalloista ja muoviluurangoista (Tiimari) ja nyt muotokuvia afrikkalaisista (tai ainakin tummista) miehistä.

Minä en kestä jos joku haluaa asettaa minulle rajat. En yhtään tykkää. Nyytiäinen sanoi että Peppi on tottelevainen ja minä että mitä ja sitten että joo - kyllä se isäänsä ja äitiinsä uskoo - varsinkin äitiinsä koska hän on enkeli. Joulukuussa tahdon mennä katsomaan Narnia - elokuvan ja menenkin koska minulla on lippu, teatterilippu. Eilen leikimme nyyytin kanssa. Hän tanssi Doorsin tahtiin ja seison Eero Huovisen kirjoittaman Pappi? kirjan päällä.

Minulla on hoitaja-aika torstsaina.