Mikä päivä! Minua väsytti varmaan sen takia, että en ollut juonut yhtään energiajuomaan siitä syystä, että niissä on sokeria. Olin niin väsynyt Vuosaaren kirjastossa, että palasin takaisin kotiini ja nukuin koiranunta n. klo 11.30 - 15.00. Kirjojen luku englanniksi ei vain onnistunut ollenkaan.

Kirjastosta sain Oshon kirjoittaman kirjan luovuudesta - ja mitä sille tapahtui? Se unohtui minulta metroon, joka oli menossa Ruoholahden suuntaan. Nyt toivon, että joku ystävällinen ihminen joko palauttaa sen suoraan kirjastoon tai vie löytötavaroihin.

Eilen oli aika psykiatriselle hoitajalle. Hän antoi minulle kiitosta siitä, mitä olin tehnyt (ottanut yhteyttä lääkäriin ja hoitajaa) ja kiitosta siitä että tunnen alkavan manian/hypomanian oireita itsessäni. Näin en tee tyhmyyksiä kun aivopatterit antavat minulle lisäenergiaa. Kysehän on aina vain aivoista. Pitäisi ottaa vielä lisää tietoa sairaudestani. Mutta keittiön pöydällä, joka on työpöytäni on vain kirjoja, jotka kritisoivat psykiatriaa: Alice Miller: Lahjakkaan lapsen draama, Duodecimin kustantama Kultuurit ja lääketiede.

Palaan takaisin novelleihini, jotka kävivät jo käännytysmatkalla Tammessa 2004. Opiskelun ohessa olin kerinnyt kirjoittaa n. 10 novellia. Ei scifiä, ihan normaalia. Nyt lähdetään tekemään sitten uusintaversiota. Ensimmäinen kertoo potilaasta ja hoitajasta mielisairaalassa. Oi, toivon vain, että joku päivä olisi sopiva aloittaa toista versiota.