Äitini meni takaisin Pohjois-Karjalaan, sairastamaan. Hän sai joko sieltä tai täältä jonkinlaisen flunssan, jota epäili poskiontelon tulehdukseksi. Sieltä hän sai lääkkeet ja alkaa voida jälleen paremmin.

Televisiomme meni rikki. Kuvaputkessa on jotain vikaa. Television poikki menevät leveät sateenkaariraidat ja saavat ihmiset näyttämään vaaleansisisiltä (kuin kuolleet) tai vihreiltä (kuin scifi-ihmiset). Tuskin sitä kannattaa viedä korjattavaksi. Yritän kuulostella, jos jossain olisi ANTAA TELEVISIO pois turhana. Yhdellä facebook-ystävälläni oli, mutta se meni ohi eikä televisiomme silloin ollut vielä rikki.

Joulu lähestyy. On varsinainen initiaatiotehtävä saada joulukinkku paistetuksi. Muuten olen mielialatani ihan ok. Jotkut asiat vähän stressaavat, mutta pienellä mielenmaltilla saan ne pysymään käsissä. Esim. eilen oli sellainen olo, että pelottaa koko elämä, mutta ajattelin, että voi kun saisin kuunnella Radio Deitä kuten silloin kun tulin ensimmäiseltä ja ainoalta mielisairaalamatkaltani. Se rauhoitti silloin. Enemmän Jumalan syli kuin psykiatrian. Psykiatria ja psykologia sulkee ihmiset yhden muotin malliin - toki auttaa paljon jos on onglmia. MInua kiinnostaa, että mikä olisi filosofian tapa kohdata ihminen, siksi kiinnostaa filosofian praktiikan pitämisen koulutus. Se on ensisijainen tavoitteeni.

Muutoksia tässä minun elämässäni pitäisi tapahtua. En ole siisteyden ystävä. Silti, jos on siisteys on jo jotain enemmän kuin ennen siisteyttä. Olisi kiva pistää kynttilä palamaan pöydälle ilman että tarvitsee pelätä tulipaloa. Osa ahdistuksestakin häviäisi jos olisi siistimpi kuin on. Mies on siisti ja huolehtii meillä siivouksesta, ei marmattamatta kuitenkaan.