Toimeentulotukihakemukseen tuli päätös. Virheellinen, josta joudun huomenna soittamaan päätöksentekijälle. Meille tulee asumistuki. Se oli huomioitu laskelmassa, mutta ei päätöksessä. Koko + osasto oli mennyt vuokranantajalle ja meille jopa sanottiin, että loppu pitää maksaa itse. Eli päätöksessä tuo asumistuki unohdettiin, että se jo oli mennyt vuokranantajalle. Saa nähdä saanko korjaavasta päätöksestä huolimatta rahaa tässä kuussa itselleni. Se on vähän niinkuin että miehen rahat on miehen rahoja ja mun rahat on mun rahoja ja siihen väliin jää ruoka, joka on yhteinen kuluerä. Huomenna olen kuitenkin yhtä korjattua (toivon mukaan) päätöstä viisaampi asiassa.

Sitten: ryhdyin viimein tulostamaan muistiinpanoja, joita olen itseleni gradua varten tehnyt. Ja: TULOSTIMENI IRTISANOI VÄLISEMME TYÖSUHTEEN. En saa tulostinta kuntoon, ja kuitti, jossa takuu oli oli jo vanha. Laite oli ostettu 27.11.09 ja nyt on tammikuu 2011. Yritän vielä "puhdistaa suuttimia". Joku vikahan siellä on on kun se työntää ihan tyhjiä papereita vaikka tietokone ilmoittaa, että siellä on mustetta kaseteissa kyllä. Ja tää olis nyt tärkeä juttu, että pääsen etenemään gradussani. Ovela tuo Epson. laite on halpa mutta käyttöohjeet minimaaliset, että ongelmien edessä joutuu soittamaan tuotetukeen, joka maksaa. Markkinoi sillä tätä vanhaa mallia, että voi vaihtaa vain yhdenkin värin kerrallaan, että siinä säästäisi.

Minulla on nyt kohonnut vireystaso. Tuntuu keväältä jo, kun on märkää ja linnut laulavat puissa kun vie mussun päiväkotiin. Mussu valittaa sitä, että toiset nauravat, jos hän syö ja kasvaa isoksi. Joku ongelmavyyhti tässä syömisasiassa on nyt syntynyt. Huomenna on Vasu (varhaiskasvatuksen suunnitelma) - keskustelu päiväkodissa. Huomenna minun täytyy myös hakea II-tyypin diabeteksen itsehoitovälineitä (eli liuskoja sokerimittariin) Herttoniemestä ja yliopiston kirjastoon tullut kirja.