Eilen oltiin tarhasta poissa. Tänään oltiin tarhasta poissa ja minä hain yliopiston kirjastosta Emmanuel Levinasin kirjan On Escape. Ja huomenna mussu on tarhasta poissa yskän takia. Sellainen kuiva syvältä nouseva yskä on kyseessä. Harmittaa, että gradu ei näinä kotipäivinä etene.

Hoitajani puhui, että voisi olla mahdollista siirtää toimeentuloni toimeentulotuesta ensin sairaslomaksi ja sen jälkeen kuntoutustueksi. Nythän saan toimeentulotukea ja aina vaan vähemmän mitä enemmän mies ansaitsee. Gradun deadline on siirtynyt näiden sairastelujen takia keväästä ensi talveen. Kun en gradun lisäksi tehtävänä kaksi suurta esseetä.

Meillä on meneillään Pieni merenneito kausi. Tätä ennen on ollut Peppi Pitkätossu kausi ja Peter Pan kausi sekä lyhyt Katto Kassinen kausi. Ja nyt tutustutaan myös Vaahteramäen Eemeliin. Eemelin isä ei olekaan kirjoissa niin ankara kuin elokuvissa oli. Suunnaton karjuminen:"EEEEEEEmeliiiiiiii" on jäänyt mieleen ja se, että se isä on ankara eikä rakasta poikaansa. Äänikirjassa jota meillä kuunnellaan isä antaa Eemelille viisi penniä vaikka tämä on juuri pistänyt päänsä kulhoon ja jäänyt sinne kiinni. Disneyn Pienessä merenneidossa ärsyttää se, että siitä on otettu se suru pois. Meillä on äänikirjana H.C.Anderssenin satu pieneistä merenneidosta ja vaikka se loppuu surullisesti, siinä on toivoa mukana kun merenneidosta tulee ilman impi. Meillä tehdään aina iltaisin niin, että laitetaan äänikirja soimaan kun mennään nukkumaan ja kuunnellaan sitä molemmat. Outoa kyllä, mutta poikani tykkää katsoa jonkin verran televisiosta Poliisit sarjaa Jimiltä. Itse istun vieressä silmä tarkkana ja vahdin, että jos tulee liian pahaa "tavaraa" niin käännän kanavan heti.  Vaikuttaa kuitenkin siltä, että se mikä ohelmasta jää mieleen on autossa istuvat poliisimiehet, niitä kuvataan eniten. Oli myös homma selittää pojalle, että mksi joillain ihmisillä ei ollut päätä. Harry Potterin puoliveristä prinssiä on myös katsottu, yhdessä. Helppo katsoa, kun ostettiin uusi 29 € maksava matsui dvd-soitin.