Keskiviikkona tapasin sattumalta Mohammedin. Emme olleet sopineet mitään, mutta olimme samaan aikaan kirjastossa. Hän oli hieman allapäin, koska pelkää, ettei saa ehkä jäädä Suomeen. Sen vuoksi kielenkään opiskelu ei juuri nyt kiinnosta. Näin edellisen aikuislukion kielikokeen, pisteita 82-/88 eli tosi hyvin.

Hän asuu siis vastaanottokeskuksessa ja yrittää päästä Suomeen pakolaisena. Ei ehkä onnistu. Tuntuisi pitävän Suomesta, jopa tästä kylmästä talvesta. Tahtoisi perheen Suomesta sillä yksin ei ole hyvä olla. Tein hänen kanssaan pari deittipalstan ilmoitusta, mutta en tiedä onnistuivatko ne sillä minulle jäi epäselväksi, että mihin tulee vastaukset. Eikä Mohammed oikein niistä innostunut. Häntä pelotti, että jos nainen luulee hänen haluavan naimisiin vain papereitten takia, kun hän ihan oikeasti haluaa perheen.

En oikein osaa auttaa enempää.

 

Vaalit lähestymässä. Toivottavasti vaaliohjelmia tulee ennen klo 21, sillä silloin menen AINA nukkumaan. Säännöllinen elämänrytmi on ehdoton kun sairastaa bipoa. Politiikka ja klassinen musiikki kiinnostavat minua hurjasti tämän ikäisenä.