Tällä viikolla maanantai, tiistai,  keskiviikko oli näytelmämme esitykset. Aviomies  piti sillä aikaa  huolta lapsesta. Minä laistin normaalin graduntekoni ja luin kaunokirjallisia teoksia päivän kun odotin illan esitystä. Pienensin näin stressin määrää ja vältin maniaan menon. Pientä ylivirittyneisyyttä oli havaittavissa, varsinkin kun unohdin ottaa iltalääkkeeni heti sen jälkeen kun tulin kotiin n. klo 21.40. Normaalistihan olen pedissä klo 21.

Luin Peter  Hoegin kirjan  Rajatapaukset ja Kreetta  Onkelin kirjan Kutsumus ja nautin suunnattomasti  molemmista. Lukisin tietenkin kotonakin, mutta kun minulla on 4,5 v lapsi niin se ei nyt vaan onnistu. Ja lapsi keksii kyllä niin paljon hauskaa tekemistä, että eipä sen väliksikään.

Tänäään  olisi äänestyspäivä, mutta olen äänestänyt jo ennakkoon, koska se oli helpompaa kuin etsiä sitä minulle määrättyä äänestyspaikkaa. Olen ollut suunnattoman kiinnostunut politiikasta ja uutisista viime aikoina. Minulle on päässyt kehittymään uutisaddiktio, mikä ei liene paha asia.