Sain käsikirjoittaja-ohjaaja-papiltamme 200 €:n Stockmannin lahjakortin osallistumisesta kevään näytelmäämme. Heinäkuun alussa menemme esittämään sitä Konnevedelle. Joku uskonnollisten performanssien festivaali siellä. Siitäkin saamme rahaa. Hyvä lisä köyhän kukkaroon. Stockmannilta ihme sentään löysin biisoninpihvien ja ankanrinnan ja mustekalan lonkeroiden seasta ihan syötävää normaalia ja jopa halpaa ruokaa. Halpa merkki oli Eldorado. Ihanaa viuhauttaa kassalla lahjakorttia ja katsoa jäänyt saldo kuitista. Lähin Stockmannin ruoka on Itäkeskuksessa. Sinne siis. Kävin myös katsomassa astioita, että jos olisin ostanut itselleni "muistoksi"/lahjaksi Taika mukin. Mutta se ei ollutkaan 10-12 € vaan 20 €, joten jäi kauppaan. Mussulle ostanen maapallopallon. Hinta 4,90 €. Syntymäpäivälahjaksi elokuulle.

Päiväkodin jälkeen käytiin mussun kanssa kirjastossa. Löytyi mm. Dumbo elokuva ja Star Wars kirja. Tähtien sota kiinnosti sen takia, että päällä on kummitädin joululahja, Star Wars pusero. Katsotaan nyt, että miten nuorten kirja uppoaa pieneen poikaan, että saako mitään käsitystä että mistä on kysymys. Tähtien sota, Harry Potter, Narnia sarja - näitä odottelen että pääsen lukemaan kunhan ikää tulee ensin lisää. Narniaa ollaan kuunneltu jo äänikirjana ja kappas vain, poika ymmärsi mistä on kyse. Se kävi ilmi, kun hän  kertoi omin sanoin, että mitä siinä sadussa oli tapahtunut. Normisaduthan meillä on ollut jo. Lumikit, prinsessa ruususet, Tuhkimot ja ne on tosi rakkaita. Muutama kirjain mussulta irtoaa kun hän niitä paperille tekee.

Päivittäinen elämä meillä sujuu ihan ok miehen kanssa. Häneltä on avain kateissa, joten perheemme yrittää pärjätä yhdellä avaimella. Siis sen avaimenhan pitäisi olla täällä sisällä, koska muuten hän ei ole kyllä sisälle päässyt. En ainakaan muista, että olisin avannut hänelle oven. Ne muualla muuttopuheet tulee esiin silloin kun "riidellään" - eli ollaan eri mieltä näistä päivittäiseen elämään liittyvistä asioista. Minun hyvänä puolenani on se, että en tosiaankaan käytä alkoholia ja olen oikeasti todella hyvä äiti. En omaa aikaa kaipaakaan kun saan olla lapsen kanssa. Toki lapsi on päiväkodissa ma-pe, joten en ole häneen koko ajaksi sidottu. Saa nyt sitten nähdä, mitä tulevaisuus tuo mukanaan.