"Opettamalla opimme" - lat.sananlasku (Kärki, Niilo. Viisauden Sanoja 1964).

Palautin Rimmisen Finlandia-palkonnon voittaneen kirjan, jota en voinut lukea. Lainasin eilen Tony Dunderfeltin kirjan ILON PSYKOLOGIA. Jollekin ihmiselle väitin sen olleen "Ilon Filosofia", mutta huomasin onneksi virheeni heti. Niilo Kärjen Viisauden sanoja kirjassa sanotaan näin.:"Sinä olet nuori ja lahjakas ja halajat lasta ja avioliittoa. Minä kysyn sinulta: Oletko sinä sellainen ihminen, joka saa halata itselleen lasta. Oletko voitollinen itsesi voittaja, aistien hallitsija, hyveittesi herra? Näin minä kysyn sinulta. [...] Ei sinun tule ainoastaan lisääntyä, vaan kohota! Siihen sinua avioliiton yrttitarha auttakoon." (Friedrich Nietzsche) AAMEN HALLELUJA, tätä tietä siis kulkekaamme.!

Tällä hetkellä AVIOMIEHENI Victor (T.) on sitä mieltä, että VIRANOMAISET OVAT PAKOTTANEET HÄNET AVIOLIITTOON. Tämä pitäisi kirjoittaa kirjeeksi, ilmeisesti passihakemukseen (?). Että HÄN TULI TÄNNE SUOJELUN (protection) takia ja hänet PAKOTETTIIN AVIOLIITTOON. Tämän kun kerron huomenna hoitajalleni, niin en tiedä hymyilevätkö he (tuskin, minulla on jo heidän antamanaan Turvakotien nettisivut printattuna...., Kun yhteiskunta nyt todella tulee puuttumaan perheemme elämään (sosiaaliviranominen, psyk.sairaanhoitaja, lääkäri). Jos käytämme sanoja, joiden pitäisi olla kielletty niin meitä on siellä meidän kotona kaksi hullua, ei vain yksi.

Yhtenä päivänä yhdet asiat
- ma: aika hoitajalle
- ti: Victorin haastelappu Porkkalantielle (Maksamattomia laskuja Saunalahdelle)
- ke: Aika hoitajalle - ei oireenhallintakurssia, koska tilanteeni nyt ahdistaa muita kaltaisiani...(vasta tänä keväänä olen hyväksynyt sen, että olen kaksisuuntainen)
- to: aika sosiaaliviranomaiselle (=lyönyt lastaan).
- pe: Kahville Radikaalipapin (Kotiliesi) kanssa.

LISÄKSI: pitäisi saada tehtyä "hätäpussukka", jos tilanne kotona menee sellaiseksi, että siellä voi tapahtua jotain pahaa. Siihen ne turvakotien osoitteet... VAIKKA juuri nyt olemme hieman lähentyneet. Katsoimme TV:stä hetken olohuoneessa Rap-kanavaa (HUOM., minulla on ollut nyt maanisia oireita, eli ns. "vauhtia" niin en voi tehdä mitään äkkinäistä päätöstä jota katuisin myöhemmin vain siitä syystä, että olen sairas) - Victor eli "Vici" ymmärsi vihdoin VUOKRA-jutut, jotka olin pistänyt kalenterin päälle ja ymmärsi myös mistä ja kuinka paljon minä saan rahaa. Lisäksi kerroin hänelle, että Timo Soini (jonka hän uutisia seuranneena tuntee) oli sanonut että Suomesta loppuu rahat - johon hän, että hänkin maksaa Suomeen veroja, ei ne rahat "lopu".

hehee, lastentarhanopettajalle on hauskaa kun Mauri Kunnaksen kirjoissa on tämä "Herra Hakkarainen".

Veni Vici Ce Vic Vidi...(ote näytelmästä esim. "Sitä Sattuu" [jos olisin 20 enkä 40 v.] - se löi sitä. - Ihme että jäi henkiin. -Eikö olekin. [Äh tylsää!] [jos olisin nuori ja tekisin Dramaturgian TEAK:n pääsykokeita. Jos olisin hoitoa kaipaava hullu menisin teattereiden ovelle, että kiinnitättekö te minut. Jotkut tekevät sellaista. Minä vain joutuisin kertomaan pikkuisen kotikaupunkini asukkaille, että elämään tulikin mielenkiintoisempa asioita kuin Teatteri. He kirjoittivat paikallislehteen silloin jutun minusta otsikoiden sen "XX:n tie vie teatteriin". Jep, on muitakin asioita maailmassa kuin se. Ja jopa mielenkiintoisempia. Ja tärkein niistä on FILOSOFIA. Njam.

Kauniita unia rakkaat lukijani kun menette nukkumaan. [This is  [The Wild Side Of My Life].