Kävin tänään Sörnäisten Fidassa. Ostin Chrisulle spiderman paidan (1 €) The Hite Report, englanniksi (1,50 €), Mozart-kuppi (50 snt), lehmäkuppi ystävälleni Sarille (50 snt), jollain minulle tuntemattomalla kielellä (viittaa jonnekin Aasian suuntaan, arvelen) kirjoiettu kangasalunen sekä hieno risti (3,50 €?) sekä rintamerkit, joissa lukee:"KUKA PELKÄÄ POLITIIKKAA?" sekä "Ei se ole viisas, joka vaikenee. Se on, joka tietää, milloin pitää puhua" Mainioita ostoksia. Mutta yksi esine minulla hävisi. Sörnäisten metroasemalla halusin kokeilla, mahtuisiko uusi ristini Lindexistä ostamieni korujen kaulanauhaan ja poistin korut ketjusta. Uusi risti ei mahtunut ketjuun, vanhojen korujen joukosta katosi ´pitkulainen´ risti. Vai vierastiko se risti uusia ying&yang-korvakorujani.

Iltapäivällä minulla oli akku loppu enkä saanut virtoja päälle, joten äitini oli ottanut yhteyttä turvakotiin, koska oli huolissaan. Minulla oli kiire valvoa lapsen leikkejä (osin tietokoneen kanssa) joten en ehtinyt tehdä inventaariota kuin vasta illalla. Pientä onnettomuutta oli myös Fidaan maksamisen kanssa. Ostokseni tekivät 7,30 € mutta Fidan maksupääte ei toiminut. Niinpä minut ohjattiin alakerran pankkiautomaatille. Sieltä sai ainoastaan 50 € seteleitä. Niinpä he ohjasivat minut S-marketin luokse, jossa toinen pankkiautomaatti. Sitä en kuitenkaan löytänyt vaan huomasin valtaisat OP-eli Osuuspankkilogot talon katolla ja suunnistin sinne. MUTTA en saanut rahaa tililtä, koska saldo oli 14,95 €. Kävelin takaisin Fidalla (matka ei ollut turha, sillä näin missä on HelsinkiMissio ja Katulähetys Sörnäisissä) ja koska heille ei voinut maksaa tilisiirtona tietokoneelle, he ottivat pitääkseen tavarani keskiviikkoon asti, vaikka normaalisti aika olisi 1 vrk. Vein kirjan Interpreting otherwise than Heidegger yliopiston kirjastolle - siis oikeastaan kansalliskirjastoon, koska jollain oli varaus siitä. Itse en voinut varata kirjaa, sillä sitä ennen minun pitäisi maksaa 15 € myöhästymissakkoja. Koska Helsingin yliopiston kahvila ei ollut auki menin Wayne´s Coffeeseen ja ostin siellä pienen kahvin n. 2.45 € koska minulla opiskelijakortti. Siinä sitten olin koneella ja ennen lähtöä kokeilin vielä omaa tiliäni. Lapsilisärahat olivat tulleet toiselle tilille kuin mitä olin ajatellut ja niinpä siirtämällä rahaa toiselle tilille sain pankkiautomaatista ulos 20 € setelin ja niinpä myös lunastettua Fidasta ostokseni.

Juhannuksena olimme kyläpaikassa ja minulla on sinne lahja. Uskon sen olevan mieluinen eikä vain turhaa roinaa. Mutta sitä ennen minun pitää päästä omaan kotiini.