Ife (vai kuka olit) "aviomies uhkasi, että jos vielä annan perunaa, hän lyö minua teräaseella..." - AVIOLIITTONI TUSKIN PÄÄTTYI SIIS SIIHEN,E TTÄ OPINTONI OVAT "venyneet". Mitä tehdään papereilla joiden kanssa ei kuitenkaan saada töitä???

Asunnossa pitäisi järjesellä asioita. Christian (=Kristian Bundle) sai eilen raivokohtauksen. Toivottavasti sain selitettyä hänelle mitä "vanha" on. Otettiin nimittäin kaksin varastosta (kysyin Bundlelta, että hankitaanko hänelle vielä uusi isä - ja olllaan katsottu Risto Räppääjä-kirjan kansi, jossa Risto saa isän. Minua oikein jännittää, että mitä siinä tapahtuu. Voisin tietenkin kirjata ylös jo edeltäkäsin, että mitä odotan esim. Rauhalle tapahtuvan [puhelimeni on nyt muuten kateissa täällä "HALKKIKSELLA", joksi asuntoani kutsun. Kristian olisi illalla tahtonut TAPPAA kaikki humalaiset - myrkyllä.. No selitetään seuraavaksi, että humalan aiheuttava alkoholineste (tuskin ne keksii kiinteää alkoholia, ei ole tarvetta !!) on myrkkyä ja tappaa hitaasti. Kristian sai sitten raivokohtauksen -  olihan hän jo satuttanut minua kun tahtoi Tiimari kaupasta kauniin nuken. Sai halvan Pez - karkkikoneen - ja kaupasta syntymäpäivärahoilla radiopuhelimet joissa suositun lastenhahmo kuva. Siinä pez - karkkikoneessa oli myös sama kuva. Kissa. Kun ei ostettu siitä Tiimarin nukkea hän sai ne radiopuhelimet - toivottavasti OPPI, että kannattaa odottaa. Kaupasta Kristian sai myös ALIEN POWER - action manin. Sen ostaessani minä luulin kassalla hetken, että me olemme ehkä VARASTAMASSA sitä. Nimittäin ostokseet tekivät sen mitä tavallisesti : 10 - 15 € (joskus jopa alle 8 €) ja tajusin, mutta ei - se 5,95 € tosi hieno nukke, jonka CH itsekin halusi on siellä ostosten joukussa - jos on, sillä se oli piilossa muovikassin alla. Luulin, että se on jossain rattaissa ja ajattelin hetken, että jos on niin sitten on. Mutta CH sai nyt varmaankin kaipaamaansa jännitystä sillä muuten hän tykkää leikkiä prinsessaleikkejä. Illalla hiekkalaatikolla hän teki prinsessa linnaa (meni myöhään, koska otettiin varastosta tavaroita, mulle vaatteita, kengät ja näytin Kristianille hänen kuviaan, jotka oli otettu tasan 5 vuotta sitten Joensuun sairaalassa. Se kuva, jossa olin mielisairaalassa, on tosi mielenkiintoinen. Minulla on siinä Kristianin nalle ja Global-paita väärinpäin ja takki jossa mustalla SUOMEN LEIJONA. Ja aurinkolasit. Väittäisin muuten, että mielisairaalan huonepeilit ovat toisenlaisia kuin normaalit peilit. Ainakin Paiholassa. Ei minun mielenkiintoni mielenterveysasioihin päättynyt siihen, että lopetin opiskelun Salon terveydenhuolto-oppilaitoksessa.

Illalla (jätän herkullisimmat osiot kertomatta nyt) (jos tuksin koskaan kenellekään kerron. Mutta "my inner thoughts which are dealing with WHO I REALLY am...- menee paperipäiväkirjaan. Se on se päiväkirja se "tyhjä kohta hetken elämässä" - Siinä vaiheessa kun koulun kello soi IHAN MINKÄ TAHANSA (vitun) HÄIRIKKÖKOULUN seinällä (-tai missä ne nyt onnkaan) NIIN MINUN AINOA AJATUS ON (Kristianin lisäksi) (ja "Summerhill") että oppiko ne oppilaat (Salon Kisko narkomaaniklinikka, "potilaita" kutsuttiin oppilaiksi. Oli myös Hietalinna [tuo Hietala muuten äitini ja minun vanha osoite] eli "esitiönkö" kaiken mitä piti, etten unohtanut jotain. OPETTAMINEN ON NIIN MIELENKIINTOISTA, että se taitaa olla sukurasite. Isän isä oli opettaja ja isä "karkasi" opettajaseminaarista. Olisi tahtonut tulla automekaanikoksi. (kuten mieheni on, vaikka kuulema mechanical engineer)

Roskakatoksessa oli mielenkiintoista kun veimme mieheni kanssa roskat, joita hän EI ollut lajitellut. Siellä oli vanha pahvilaatikko. Hän katso sieltä kermanvärisiä samettihousuja ja mietti että jos ottaa itselleen tai jollekin muulle. Minäkin olin TIETENKIN kiinnostunut vanhoista vaatteista. Kun tutkimme laatikkoa enemmän siellä oli rikki mennyt lasten soitin. Se oli sitten mieheni. Laatikossa oli myös rytistelty pääsiäiskortti, joka oli tullut mummolta Kristianille. Muutama miehen housut, liian pienet kapeat farkut, kenkiä. Pyydän teitä huomioimaan sen, että siellä oli NAISTEN KENKIÄ. Kokoa 37, minulle  pieniä, joten vien ne Sörnäisten Fidaan. Kertokaa minulle mistä ne naisten kengät olivat sinne laatikkoon joutuneet. - Anyhow - lajittein ne roskat ja otin mukaani 2 postin kassia, jotka mies - Victor oli heittänyt pois. Kasseihin saamme leluja. "Muilla" on Ikea - kassit, minulla Itellan.