Löysin vaatekaapista kortin "LIVE LOVE LAUGH", jonka olin antanut miehelleni 10.6.2011. Se oli vain rusennettu kasaan ja heitetty roskiin, mistä sen pelastin. 3 pv ennen ensimmäisten lyömisten (Joensuus tilanne (kerran) ei kehittynyt lyömiseen asti vaikka uhka oli - ei sanallinen vaan fyysinen) ja 5 pv ennen pahoinpitelyn, joten USKON, ETTÄ avioerollani ei ollut mitään tekemistä opiskelujeni kanssa. Soitin äidilleni ja kerroin kuinka löysin hyviä ajatuksia myöskin vaatekaapissa olleesta sivusta, joka oli tarkoitettu pro gradua varten. Tai pikemminkin se oli moniste Mark Europeuksen kirjasta. Esim. ajatus:"Oikeudenmukaisuus unohdetaan anteeksiannon myötä". Se ei ihan noin siellä Markin sivulla ole, joten tuskin varkaus. Mieheni tuntuu puhuvan hyvin monesta naisesta kun hän sanoo:"women". eli Woa vaan = Wo-replace-A....VOITTE USKOA ETTÄ TUO MIES, VICTOR ABIUWA SAA VIELÄ TUNTEA TUON SAMAN PIINAN ELÄMÄSSÄÄN, MITÄ AIHEUTTI MINULLE ENNEN AVIOEROA. Kristian ei uskaltanut edes puhua hänen kanssaan puhelimessa kun oli kyse vauvanrattaista, jotka hän - Victor - lupasi eilen pojalle, koska hän poika - Christian tarvitsee niitä, jotta delfiini (Defa/Kukka) olisi kyydissä. Mies vain puhelimessa kun minä lopulta soitin, että ai se muisti vielä sen. Ja lupasi uudelleen, että huomenna. Rattaat voivat olla varastossa, sellaiset on kerran ostettu. Mutta mies on jo viskannut MEIDÄN tavaroitamme pois: HYPPYNARU ja MUUMI-nappi. Kyse ei voi olla "erehdyksestä", koska se on tapahtunut jo kahdesti. Minä voin tutkia varastoa. Kirjastosta toin kahdet Liisa ihmemaassa - elokuvat. Kristianhan veti hirveät raivarit kun Liisa elokuva piti palauttaa ja nyt se ostettiin (se vanhempi, animaatio) omaksi. vaikka se oli kallis. Mutta oli tärkeämpi nyt kuin Peppi boxi.

Mies katsoi meidän (nyk.minun) tietokoneelta Sharia-lain toteutumista. Siis Musil-juttuja (tiedättehän ;-) MIES VAILLA OMINAISUUKSIA). mutta mies siis muslimi. Siis ei ole mutta ympärileikattu Wictor kuitenkin oli. Ilmeisesti haaveilee, että sama tehtäisiin myös pojalle. Ehkä hänen äitinsäkin sitä tahtoo (Minulla lainassa Leevi K. Laitisen tarina LAPSUUS LAHKON VANKINA. jos olisi aikaa lukea - tai tämän jälkeen, jos en mene messengeriin tai muualle. Tosin irc-kalastelu oli ihan NAPAKYMPPI!) - Victor kuitenkin osoittaa ikäänkuin (kumpi: ikäänkuin osoittaa - vai "ikäänkuin" -->joku olisi...)lasta ja puhuuko hänen hiuksistaan, että pitää leikata vai mitä. Ei tosiaankaan.

Että  kyllä minä valmistaudun ihan oikeasti elämään uskonnon opettajana. "Finland, the land of Racist".

"On yö. Tyhä sydän lyö. on vyö, vilussa äidin työ."

No joo, ei jaksa enää.

Ai niin - Kristian rauhoittui tosi kiltiksi heti kun oli kyse mahdollisuudesta saada viulu. ja hän sai omalla tekniikallaan tosi hyviä ääniä. PItää ihmetellä Kristianin kummitädille, että miten se jousu on mennyt semmoiseksi että kun ottaa ruuvia melkein pois asti, niin kireenä pysyy.

"kuka kysyy, oliko taas hyvä syy, hulluksi haukkua, kantaa postilaukkua. Ei auta mutta maahan jää - sulaa ehkä hymy tää - mihin poika tähtää - ja pää taas jossain räjähtää. Oi historia avaa meille itsesi, Oi historia kerrän taas mä toria -

Ei semmoista voi unohtaa, että päättää lapsena vihata ihmisiä, kaikki ihmisiä, koska kukaan ei auta, koska kukaan ei voi. Queen is dead, whose the father´s dad" I´m the girl bad.

Ai niin, mun pojan Kristianin viereisen lokeron omistaa nyt "Ihminen nimeltä Anas" ja mulla on Anais Ninnin päiväkirjoista pari täällä HALKKIKSESSA. Halikosta, mielisairaalasta läksin veks jo monta vuotta sitten, mielenterveysharjoittelijana.

ja MÄ oon ihan vitun kyllästynyt joidenkin sanomisiin:"Nyt tee niin ja nyt tee näin". Helsinki on hyvä paikka elää. Enemmänhän minulla on täällä ystäviä kuin Nurmeksessa koskaan. Siellä taisin tehdä vaan etusivun uutisen. enkä vieläkään ole saanut esim. John Lennonin Imagine kuppia koska  näytelmässä oli sen musiikki. Ehkä voisin siitä huomauttaa Tuukka Temosen vaimolle, hän oli nimittäin mukana siinä. "Ennen pitkää" lienee suomalainen sanonta, joka viittaa että ennen oluelle meno "pitkä" on iso? Sain tänään kirjastosta kirjan "Alkoholi - biolääketieteellinen käsikirja" (1993) mm. "Humala ja sen synty" - Kalervo Kiianmaa.. Mutta kuten olemme nähneet, äitini jos tästä kirjasta kerron sanoo vain, että kun sulla ei ole tilaa niille kirjoille. Niitä kirjoja on niin paljon tai jotain muuta.

Christian sai Tarzan sarjakuvan - ja joku eräässä chatissa tuumi, että olen pannut jotain ja luulen muuttavani USA:an. (=kers/Tukiasema) Helvetissähän minä jo koko (lähes, heikkoja henkäyksiä toivosta väliin - huom. ei isoisä Toivosta=kansakoulun opettaja oli ja vaimo Elma) olin, joten mitä minä enää pelkäisin? Muistelin Kristianille (ehkä sit kuitenkin hyvä että ei Timoteus) (Timon - philo?) että hänellä oli Amir - kaveri päiväkodissa ja se "samurai/scifi" soturi on nyt sitten ehkä se Amer josta puhuttiin. Pelkkää tarinaa ja satua siis se ukko ** Kyllä minä Bruno Bettelheimin olen lukenut, en vaan kaikkeen niin kritiikittä usko. Minulle tänä keväänä tapahtuneen (=pahoinpitely, minä Victim of Victor) perusteella (oho, Liisa ihmemaassa elokuvassa oli repliikki josta luulin, että se on ruotsia) valossa on IHAN HELVETIN PELOTTAVAA JOS MIES SANOO NAISELLE (tai miehelle) ETTÄ MNÄ RAKASTAN SINUA AINA, siitähän ei (vai?) pääse silloin ikinä eroon - jos se paha mies on niin paha se on.

- God gave u power, now go and use it. Don´t just think man with the flower (=Mimo) 

 

Minä kiitän lukijoita. Mutten Kumarra. huom., mun kotipaikkakunnlta "Romaanihenkilön kuolema" ja "Pesäpuu itki". Tuon pesäpuu kirjan sain nyt Vuosaaren kirjastosta.

Nälkä, ei voi mitään, pakko syödä.

No, vielä se että kun minä rakastuin ja minun haluamani mies oli kanssani (sitähän en tiedä rakastiko) - Momo yoruba/Äiti. - minä vain ajattelin, että minun pitäisi olla laihempi ja minulla ei ole tässä aikaa....Nähtäävksi jää, olenko koskaan niin onnellinen kuin olin 19 vuotiaana ja heräsin miehen s. 1958 vierestä. Mutta silloinhan, kesäteatterileirillä olimme yhdessä yhdessä (ei toisto) huoneessa ja kun menimme toiseen huoneeseen minulle annettiin valkoviiniä muovilasissa. Heitin sen seinään - on tarina kerrottavan, paha ja minulla oli AA-merkit. Nyt on vain se isompi jossa on kämmenten välissä liekki, ajattelen että se on NA. Kerran odotin varmaan se oli Lada autossa Nurmeksessa kun isä oli palaverissä. Oli sada ja minulla kirjaston kirjoja mukana - ei siis mitään hätää. Isä oli tehnyt kyltin heidän paikalleen. Isä kun on ollut joskus töissä MAINOSTOIMISTOSSA. Minulla ei vain ollut koskaan muuta mahdollisuutta kuin mennä paikalliseen pubiin koska ei ollut ketään kenen luona käydä. Lapsuuden ystävillä oli jo omat elämänsä. Ja kai ihmisen jossain muuallakin täytyy käydä nähdäkseen ihmisiä.

(nainen lakikirjan kanssa): Tämä koskee.
(mies, lahjakkaampi): Sinua.
(Mies, toimittaja): Minä kuvaan KARHUJA, painu vittuun. Sinulla ei ole oikeutta ei koskaan oikeutta.
(mies kotona, sama kuin edellä - toimittaja): Minä tapan sinut, minä tapan sinut ....
(tyttö lipputangon juurella):Sitten siitä saa kuulla koko maailma.
(mies, toimittaja) : Mistä sinä sen tiedät? MInä tunnen kyllä...

(tyttö lipputangon juurella - II-näytös): MInä tunnen...
IZA Khan: kuinka aika tappaa ajatuksen.
Professori: Hullu olet
(tyttö lipputangon juurella) siksikö kun uskon Narniaan?
IZA Khan: Armeija.
(tyttö lipputangon juurella: nyökyttelee....
IZA Khan: Antakaa minulle armeija!
(tyttö lipputangon juurella) - vetää lipun puolitankoon.
(mies, toimittaja): Sä et täältä koskaan pääse pois. Siitä mä pidän huolen.
IZA: kohta kuolen, viekää sana Romeolle.
IZA Khan: minä olisin halunnut laskea lipun puolitankoon, miksi sinä sen teit (tytölle lipputangon juurella) anna minä tulen sinun sijaasi.

(mies, toimittaja) : en minä mitään tunne.
Armeijan päällikkö: Katso tarkemmin, kuka se oli?
(mies, toimittaja) se oli se, jolla oli minun TYHJÄ OLUTPULLONI.

---> no jaa minä katson myöhemmin, jos tätä kannattaa jatkaa. Ainakin se oli hauskaa. Mutta ei niin hauskaa kuin naisesta, joka etsii luvattua maata.! Proff. Abraham...Aham Y&Abr, - ei uudet rodut vaan...usk.voimat.

Oho, vielä kahvia juon, ei onneksi ole vielä liian myöhä. Freud olisi hämmästynyt jos tietäisi paremmin. Oi tiede, ihanaa!