Itäkeskuksessa kävimme. Siellä oli SID VICIOUS - laukku, jossa teksti "Drugs kill". Se sopisi minulel hyvin: pidän Sex Pistolsista ja olen samaa mieltä, että huumeet ovat vaarallisia. Ei ostettu sitä, tietenkään, koska rahaa on vähän. BR-tavarataloon mentiin ja löysin sieltä lopulta CH:ta miellyttävän lelun: triangelin, jossa kepissä on muumikuvio.

Seuraan joka päivä nukkumistani unipäiväkirjaan ja otan ylimääräisen - "tarvittavan" ketipinorin. Jos minua alkaa aamupäivällä väsyttää, minä voin jättää sen pois. Olen siis kohdannut kaksikin ihmistä, jotka saavat minut ajattelemaan muuta kuin päättyvää avioliittoani. t

Radiosta olen kuunnellut discomusiikkia. Suosikkini on ollut:"Viva la Fiesa". Siellä lauletaan myös:"What the Fuck" - ja onneksi pieni poikani ei ymmärrä mitä se tarkoittaa.Voin kertoa että pienen pojan kasvattaminen on varsin jännittävää. Olen mm. joutunut kertomaan, että "sinne" menee verta, kun en muuta keksinyt ja se niin opetettiin koulussa noin. Eräästä kirjasta (Naisen ja miehen ZYC - että polluutio on enkelinpieru).

Olen omistanut Voices of the World levyn, mutta en pääse kuulemaan kappaletta Alegria, joka oli Mirja Pyykön ohjelman tunnari joskus.

Joku minulle soitti, kun puhelimeni oli kadoksissa makuuhuoneessa. Ikkunoissa ei ole enää musiikkilukion aikaiset verhot. Mutta en uskalla antaa häläriä hänelle, että hän tulisi messengeriin. vaan jos kuitenkin....