minä en anna enää yhdenkään ääliön pilata elämääni ja tuhota elämänsuunnitelma. olivat he sitten ystäviä, sukulaisia, etäisiä tuttuja (yleensä ihailevat, kai...) entinen tai nykyinen sukulainen. vain sellainen mies & ihminen (sama ja eri) kelpaa, joka kannustaa minua ja tukee suunnitelmissani.

Äiti-Eila yritti jopa suunnitella, että mitä minun pitäisi tänään tehdä. Kaiken huippu tosiaan! Eikä missään nimessä sinne Yrjanan naapuriin. Muualla kuin kotona olo vie siihen, että sekaisinhan sitä ollaan. TEINI-IKÄINEN KUN OLIN ja murrosikään tulossa, niin tykkäsin olla kotona ja kirjoitella kirjeitä toisille Yö-faneille (ja haaveilin Ollista huom., tajunnut Alkoholin pahan) - mutta äitini AIVAN OIKEASTI pakotti minut kadulle. No, mutta siellä oli eräään nykyisen sosiaalivirkailijan (pääsi kouluu ilman lukiota) sisar, joka oli samanniminen kuin Suomen tasavallan nykyinen (2011) presidentti.

No, mutta nyt vähän rauhoitun. Kun kerroin tuon Viki tilanteen, niin äitini tulkinta oli, että ne olisivat olleet vääriä tietoja ja minun tulkintani oli, että Viki houkutteli minua yksin yhteen hänen kanssaan. Ruoat olen ostanut jo jääkaappiin. Äitini suunnitelma oli, että olisin syönyt yksin kotona ja sen jälkeen hakenut Bobbyn pojan - siis CH:n. Mata-Hari tässä vaan moi! Ai niin siis Hata-Mari. Haa, Atama Sari.

Minun oma - tai meidän, minun ja Kristianin - sosiaalivirkailija lastensuojelusta oli sitä mieltä, että teatterintekeminen sopii minulle, että voin paljon paremmin kun olin sitä tehnyt. (kaipaan kahvia juuri nyt ja istun kirjastossa). Ei tää oo oikein, mutta "muumiot tulevat kun hän aloittaa tanssinsa" - ystäväni sari kun haettiin (ei Aro) (en ole moneen vuoteen tavannut, pankinjohtajaisäpuoli, TV1uutiset) --- siis Sarin kanssa haettiin ei "sari haettiin" esim pakkohoito --- asso -- kun sarin kanssa haettiin tavarat Victorin ja minun kodista turvakotiin sanoi, että helpompi näin kuin että olisi joku arabimies. Ja kun näytin arabimiehen youtubesta, jonka kanssa keskustellut olin, niin ajatteiln selittää että tässä pitää ruveta miettimäänn että onko se arabimiesten suurikin (siis ANTEEKSI!) ongelma, että ne ei saa (tätä sietää analysoida...) ennen avioliittoa kun taas että avioliitossa vaimot kärsii. Mutta ei Sari (rakkaani) (no kun niin kauan ollaan tunnettu) sanoikin, että wum, hän rupesi miettimään, että pitääkö alkaa harrastamaan egyptiläistä (no sen töissä joku egyptiläinen mies, naimisissa on) tanssia, jolla hurmata/vietellä (tai mitä se sano) arabi. Ar-Abi. Joo, varastosta löytyi Abipaita, ihan pidettävä. Siitä saa ihmetellä, koska olen kirjoittanut koska ei ole vuosilukua. "Naamasta päätellen".

- olen vaan ihmetellyt.

ai joo, paino 115 kg. Lidlistä ostettua leipää en sitten voinutkaan syödä. rasvan maku olisi pitänyt huuhdella vedellä pois eikä ollut. mässytin hetken ja heitin pois ennen kuin nielaisin.

"Mutta sinä"...tämänkin repliikin olen joskus kuullut....Oikeudessa olen kerran ollut, todistajana.

in this street corner live Corine. She is very good at talking. In this Hill-Bale dies many doves when they are polluted by the most poverfull weapon of all. Love. And there u see the Crazy-Eija, she´s not good at nothing. Crazy - Mohammad, muslim man wanted to marry her. He couldn´t - that´s why she found this Af-rica:n Dog. - or changing point of view - Corine doesn´t want to open the window curtain, she is widow, there is a problem if she is killed by them. But Corine (me) doesn´t mind about it.