Minua on IHANA HOITAA sanoi minun hoitaja. Ja sanoi sitten myös, että hän on vähän HÖRHÖ. Lähetin aamulla tekstarin siitä, mitä aioin tehdä ystävälleni näyttelijälle (sama koulu ennen TEAK:ia, siitä tunnen) - *operazion ICAKHA. Zen (tuli Zeb? kuka?) (Zeb & Rah, poikia Pakistanissa/ no ei) joka oli myös Iltalehden TV-lehden kannessa. EI SAA ILKEILLÄ. Meillähän oli TV vähän epäkunnossa ja ajattelin, että Victorille en ainakaan soita - ja CH sen pisti kuntoon, en tiedä miten, mutta jotain hän kai teki. Luulen toki, että YSTÄVÄNI ovat myös osa yhteiskuntaa. Ja heihin olen nyt kosketuksissa paremmin kun otin 150 tekstaripaketin. Ennen tuli vain vauhtipäällä laitettua tekstareita, mutta nyt päätin, että tarvitsen sosiaalisen verkoston.

Rahallahan se minun poikani rakkautta saa - eikö niin? Ja voinko minä sen parempaa tarjota kuin rakkautta. Tai saada sen parempaa kuin rakkautta.

Kirjastosta sain kassin täyden kirjoja, joka on kauhistus äidilleni. Hän ei ole hoksannut vielä olla huolissaan siitä, ettei ole tarpeeksi AIKAA lukea niitä. Mutta siis MIKÄ LÖYTÖ!!: Paavo Elo (1950) ALEKSIS KIVEN PERSOONALLISUUS. Wou, minä uskon, että TÄTÄ KIRJAA minulta janoo HYVIN MONI ihminen - ja kertokaa minulle  MISTÄ MUUALTA HE VOISIVAT SEN SAADA KUIN MINULTA. Mutta ei, kirjasta en luovu. Vaikka Amerikkaan pääsisin, en sitä jätä.s 46:"mielikuvitusmaailmansa avulla hän kestää koulupakon iestä, usein ilmaantuvaa puutetta ja omaksuu koulua ja sen edustajia vastaan jyrkän oppositioasenteen, joka purkautuu ilmoille eeromaisen purevina iässään." mutta tämä IHMETYTTÄÄ"Silmäänpistäviä muutoksia tapahtuu hänen ruumiissaan - tuossa iässä, jolloin isäeritysrauhasten tetc. s.46

 "koulutoveriensa joukosta hän sai muutamia hyviä ystäviä, joiden alttiuteen hän saattoi aina luottaa" - mikä on alttius?

 

...ja seuraavaksi shokeeraan!!!