Verrattuna moneen muuhun perheeseen minun lapseni saa kaiken (.) mitä hän tarvitsee (ja) rakkautta. Tarvitseeko hän muuta kuin rakkautta. EIKÄ HÄNEN ISÄNSÄTODELLAKAAN TULE SANOMAAN HÄNELLE (EHKÄ JOLLEKIN TOISELLE), ETTÄ JOS ET LOPETA ITKEMISTÄ MINÄ LYÖN SINUA. Ratz putz pum., Kristianilla on rock pusero. "All You Need is"... Beatlesfanit tietävät mitä. Luojan kiitos meillä on tälläinen yhteiskunta. "Olen pudonnut kelkasta" - Rokkarisaappaat multa puuttuu. Mutta opetan kyllä lapseni varomaan tuota kiusallisen mukaansatempaavaa musiikkia. Ai jos olisin taas lukiossa tajuaisin vähän enemmän ja olisin vähän enemmän kiinnostunut. En vain koko ajan ajattelisi pelastajani (silloin) nyt Tavastian toimitusjohtajan vävyä. Jossain vaiheessa tajusin, että miehet eivät voi pelastaa "rikkinäistä sieluani" (- näinhän se on kun on Bipo  ja sielu jossain vaiheessa kuului psykologian perustavaan)  vaan ainoastaan Jeesus voi rakastaa sen ehjäksi. Pyydän anteeksi, koska tiedän että tämä on tylsää tekstiä - ja pahoittelen jos se loukkaa jotain, sillä minulla ei näistä "jutuista" huolimatta ole vakaumusta jolla tahtoisin murskata ja murtaa toisen ihmisen. Tiedätteän, se on psykologista peliä - psyykkistä häirintää.

Mainio tämä minun lapseni, yritin opettaa hänelle, että kunnioita isääsi ja äitiäsi niin se vaan sanoo, että kunnioittaa mummoa.

 

On aika mennä nukkumaan, huomenna menemme korkeasaareen. Toivottavasti olen lapselleni erilainen vanhempi kuin oma Bipo isäni. Lupasi nousuvaiheessa kaikkea, mutta ei kyennyt tekemään niitä loppuun saakka. Saattoipa olla joskus monta kertaa, että kun ihmisiä yritin kohdata jossain olinki äkkiä häiriö.