Tämä päivä meni kotitöitä tehden. Pyykit on pesty (vuodevaatteet ja CH:n lempipaita - Suomipaita), astiat on tiskattu, ensin kasattu lajitellen ja sen jälkeen pesty, koska muuten ei olisi enää mistä syödä. Tiskipöytä on kuivattu. Pestyt pyykit levitetty kuivumaan - tiedättehän. Koska tämä nyt on niin arkisat ollut tänään niiin nettikontaktit eivät oikein sävähdyttäneet, ehkä sentään viesti Icak-Han, siis sen Ica Khanin sijaan. Ica Khanin virtuaalisulhasella (tai vasta ehdokkaalla) on auto-onnettomuudessa kuollut tyttöystävä, Shaina. Eikä hänestä sen enempää. Siis "sulhasesta" - ei tyttöystävästä.

Ehkä sen verran kuitenkin, että "Icak" on valtakunta, joka tuolle kaukaisen maan prinsessalle, joka on yhteydessä Ameriin taikapeilin kanssa - "Han" (kiinalainen, en tunne) on sen aikonut valloittaa ennen kuin se syntyikään sillä tuolle prinsessalle se on "Luvattu" maa. Kai se on hyvä tässä kertoa, kun en tarinaksi asti koskaan saa kirjoitettua, ja tavoitteena olisi kyllä KIRJA, muu ei kelpaa. ENSIMMÄINEN mieshän lupasi, että kirjoita jos se julkaistaan myös  muualla (about noin se sanoi). Ehkä hän on se musta murjaani siellä "Icak"-maassa ja huutaa, että naiset ovat likaisia ja saamattomia (sillä noin se TODELLISUUDESSA-kin on) - siis mitä prinsessa Iza kaukaisessa maassa kohtaa kun hän tulee sen pelastamaan - SIIS VALLOITTAJA Hanilta, ei siltä murjaanilta, vaikka ensin niin joku luulisi. Voin vielä kertoa, että prinsessa Iza on kapinallinen, joka tahtoo uudistaa oman maansa valtarakenteet ja tehdä kuin ei kukaan tekisi Englannissa : siirtyä prinsessan asemasta hallintokoneiston rattaisiin, kansanedustajaksi. (-tuo viimeinen ei kyllä ole hyvä!) Lopussa Iza a) menee naimisiin murjaanin kanssa...

Kirjoja pitää palauttaa kirjastoon. Niissä oli eräpäivä eilen. Viimeinen kirja oli ISMO ALANKO - sanat. Oman isäni etunimi on myös tuo Ismo. Jos sukunimestäni kysyy että hänenkö, niin sinne loppuun tulee myös tuo "Alanko". Itse tykkään viljellä esimerkkiä : xxxanko ovi"

Krisulle (CH:lle) kerroin tarinaa, jossa Krisua vastaan tulee harvahammas tyttö, jolla on kädessään RISU ja se huutaa ilkeästi Krisulle:"Krisu, Krisu ota suuhus äitis tisu." On siellä tarinassa myös äiti ja Raamattu ja äiti sanoo, että Raamatussa ei missään kielletä lyömästä lasta.

Saa nähdä mitä seuraavaksi. Ainakaan minusta ei tullut filosofian opiskelijaa,j osta tuli postinjakaja. Olin niin iloinen kirjasta "Mankind´s serch for God", kunnes huomasin, että kustantaja on Watchtower Bible.

Hoitajani soitti ja kerroin hänelle miten olin valvonut yön yli kun olin huolissani, että hoidan vuokravelkani. Te voitte  valvoa, minä en. Minä olen kaksisuuntainen eli mielestäni se kaksisuuntaisuus tarkoittaa vireystilaa - ei että olisi kaksi mielialaa. Onhan niitä nyt (helvetti soikoon) monta.

Siirryn sohvalleni. Sitä mies ei itselleen vaatinut vaikka aimo osan (naapurin miehen nimi tuo Aimo, kun olin lapsi) (kai sanontaa kaikkialla käytetään?) mies oli tuosta sohvasta maksanut.