Voi luoja varjelkoon **) minulla on sellainen olo kuin minut oltaisiin naittamassa takaisin samalle koiralle. (u Dog´s!) Täytin aviomieheni kanssa hänen toimeentulotukihakemustaan (saa n. ½ vuokrastaan eli n. 300 €, jos ensimmäiseen päätökseen uskomme) ja hän ihan selvällä ENGLANNINKIELELLÄ MINULLE SANOI, että "sinä ja minä me asumme siellä kahdestaan ja siellä on yksi huone." Ja jopas vaan sitten keskustelun lopuksi - lomaketta ei täytetty loppuun vaan "tämä" jatkuu keskiviikkona - sanoi, että sun pää (your head is not now correct) ei oo nyt kunnossa, tehdään joskus muulloin, milloin sun pää ON sit kunnossa.

Että alkaa tuntua, että joo alkaa tuntua. (By the way: who the Fucking Bastard is "Ica Khan" - sillä nimellä kuljen nyt yhden miehen sydämessä. Haluatteko kuulla enemmän? Niin minun poikanikin satuja Amerista joka on lehtimies kaukaisessa maassa ja hänellä on TAIKAPEILI, johon kirjoittamalla hän ... niin mitä? 

joo, Iza on suomalainen kapinallinen (myös kirja: Alkoholi - biolääketieteellinen käsikirja 1993.
Ica saa viettää pehmeämpää ja softimpaa elämää muslimimiehen rakastettuna.

Kaikki alkoi siitä kun äitini tosiaan minulle lapsena sanoi, että ihan olet kuin isäsi. Ihan kuin se joka joi-ja-joi-ja-joi-ja-joi.... Se on ihan saatanan vihainen kaikille ihmisille - se on "Iza". ja onhan tossa kirjaimiakin puuttuu € on z/j. Sosiaaliviraston kirja tukiperheistä alkoi tervehdyksellä "Hej!!", oli kyse siis tukiperheistä. Mun tarvii (nyt ollaan taas tajunnanvirralla) kattoo nettipankista, että olenko maksanut yhden myöhässä olleen laskun vai en. Kun nää laskujutut on nyt vähän jäänyt hoitamatta, kun on ollut tässä tää "tilanne". Onneksi ihmisellä on kuitenkin (minullakin, eikä vaan muilla) ystäviä heti kun avaa tietokoneen.  Sätin miestäni sen tukihakemuksen täyttämisen kanssa, kun se ei suostunut tajuamaan vuokra ja vesijuttua. Kirjain kerrallaan näytin sille sanan VESI molemmista papereista. Sen jälkeen sen nimitteli, että ihan olet kuin koira. No, tämän minä kerron facebookisa eräälle logoterapeutti(kouluttajalle/Victor Frankl) kun hän vielä muistaa että minä Kalevala - draamassa esitin ns. Pohjan piikaa ja puvustuksena oli mm. koiran kaulapanta.

OLKAA NYT TEKIN SAATANAN VIHAISIA NOILLE IHMISILLE, kiitos. Että jos et tee niinkun me tahdotaan, niin sit sä oletkin yhtäkkiä hullu. Crazy people don´t cry.

Ei sais vittu miettiä jumalajuttuja ja liian vaikeita asioita (äiti) vaikka tekee gradua ja silleen. Hei!?

**) Kirjastosta kirja Mankind´s search for God. Ilmaiseksi vaihtokorista: mm. -vaikka mitä-

Minä kyllä sitten avioeropäätöksen jälkeen odotin säädetyn ajan, n. 2 vko - 1½ kk. Odottavan aika on pitkä, siellä jossakin kuolleen tyttöystävän kuvan kanssa.

Ai joo, ja miehelle mä sanoin, että jos Amerikassa [huom. Amer//Ica-"in"] niin osoite on "Liberty Street". Vuosaaren R-kioskissa oli engl.kielinen Aku Ankka. Sen verran kallis, että sitä ei voi mennä ostamaan. Sen verran helppo, että sen ymmärtää. I THANK THE FINNISH SOCIETY! I THINK THE FOREIGN SOCIETY!

jos olis moottoripyörä niin yksi Hyvä Ystävä pääsisi mukaan ja lapsi Kristian/Christ...ian...päättäisi, että ostetaanko bensaa, saako äiti ajaa. Lopuille vittu hulluksi haukkujille vaan kurat niskaan - tana! Otin sit viulunkin tänään esille.

"Me and You, we live together there" - oikeesti, KUKA TÄSSÄ ON HULLU??

Mutta siis muuten tää kuvio on paljon monimutkaisempi kuin mitä minä tässä paljastan. Kysymys on siitä, että se Pohjoisen Maan Prinsessa on "invisible" to people. -- en jaksa kyllästyttää teitä enempää. Anteeksi.