Kaksisuuntainen mielialahäiriö: 
- jos on paha olo, älä kerro siitä kohteelle, esim. jos lapsuudessa joku "kismittää" (=kismet/harmituksen kohde - esim. MINUT PAKOTETTIIN SOITTAMAAN VIULUA, MUTTA KOTONANI EI KUUNNELTU KLASSISTA MUSIIKKIA, ehkäpä siis siksi en pystynyt soittamaan musiikkilkuion (jonne pääsin pakoon tosi helvetillistä kotia, mutta onhan niitä perheterapeutteja, mekin teimme terv.huolt.oppilaitoksesa ohjelman kirkon perheasiainneuvottelukeskuksesta)) niin älä syytä sitä kohteelle eli vanhemmille, koska kadut sitä jälkeenpäin. Sitä en tiedä miksi katumus (tai unohduksin mahdollista) ---

- älä kerro äidillesi, mikä saa sinut onnelliseksi, sillä SE SAMA EI SAA HÄNTÄ ONNELLISEKSI, syy: miksi? Sitä en tiedä. Yritetty on, että tässähän olisi MENESTYMISEN AINEKSET. Mutta ei - sama vastaus: nyt nyt nyt on.... --karkaako mopo käsistä ja mitä vielä. SIINÄ TILANTEESSA ei auta enää kuin näytellä. Nimittäin on harrastajanäyttelijän uraa 5 vuodesta 23 asti ja yksi vuosi koulutusta. (Lasketaanko Paavo Liskin ohjaukset (Paavi Lisko // Soini) joten kyllä - näin se menee: kuulostaa ja näyttää "vastapuolesta" joltain, mutta rikollisen isän kasvattama lapsi osaa ajatella ihan toisin.

Ympäristön aikaansaama "hyrskynmyrskyn" (no, mutta TOTTA että ollut plussan puolella olo, koska pelottanut koska joku facebookissa tai joku virasto ottaa yhteyttä, että NYT ON NÄIN.) laantuu (tarkoitan tuota ajatusta, että KIUKUSPÄISSÄÄN (ei kuitenkaan alkoholia ottaneena) ottaa liikaa lääkkeitä - tosiaan motiivina jos ei muuta apua --> siis toki maanantaina tukeva, että kun isä Victor ei ole sopiva isä lapselle = KITINÄSTÄ JA ITKEMISESTÄ ei tosiaankaan uhkailla lyömisellä! ) -- hyrskynmyrksyn yö siis takana (ristipaineessa: hoitaja - täytyy nukkua, kotipalvelu - täytyy siivota! Keskustelin messengerissä mozbachin kanssa ja olo tasaisempi, joku vastaa tuntemuksiini muutoinkin kaikkinielevän teorian syliin imaisten - niin, tällaiset ajatukset kuuluisivat kyllä pikemminkin graduuni.

No, mutta jospa äitini iloitsee tuosta VALKOISESTA ELEFANTISTA. Siivoan tuon toisen pöydän - saimme sen sellaisen miehen entiseltä vaimolta - jota arvostan ihan hirveästi ihmisenä. Jos nyt ketä ihmisiä tunnen, niin hän on aikatavalla ykkönen. Tekee mieli mennä peilin ääreen ja sanoa:"Eipä tässä"...Pistän sen valkoisen elefantin punaruukkuisen kukan viereen. Ihan kauheaa sanoa, mutta myötätuntoni on isäni puolella. Isälleni voisinkin kertoa, että on tällainen Mozbach. Jospa en olisi enää Suomessa kun äitini kuolee?

Minä vain istun kädet ristissä - Itä-Suomen yliopiston opiskelija nro 130 563, Savonlinnan opettajankoulutuslaitoksen Drop-out vai? - juliste ei seinällä. Ja kotipalvelua vaivaavat nuo kirjapinot, joille voisin jotain tehdä. Kylmäkin täällä alkaa vähän tulla. Aina ei voi olla ihminen järkevä. Kuten minä 15.6.2011 sanoin poliisien kuullen Victorille:"You can´t hit a person in Finland" - ja hän n 15 min ennen oli lyönyt. Hän oli unohtanut, että oli alussa sanonut:"Sinähän olet professori " (sinusta voisi tulla?) "Kirjoita kirja minusta" - näin elokuussa 2005 - ja nyt:"Sinä olet vain likainen ja hullu". Kasvojen pesemisestä hän jo "Jurnutti" silloin kun seurusteltiin. Ei ostanut ikonia äidilleni kun ei heti tehnyt sitä kun mieleen tuli. Ei tullut katsomaan elokuvaa:"Linnunradan käsikirja liftareille" (ei kun mikä) - ei kun hoiti sillä kertaa Julietin (nainen vastaanottokeskuksessa) - ja minä kuuntelin, että missä hän on kun oli sanonut olevansa opisekelija. Mechanical engineer. Hoiti lasta. Mutta kun näin "alkoholistirunoija "Puukosken" (=suom. Bukowski) ajavan polkupyörällä hyvin onnellisen näköisenä sen esikoiskirjailijan (samaa Ukri ry:n porukkaa) kanssa - joka ei antanut edes yhtä ilmaista KANSSAJUHLIJAT kirjaa jossa oli MINUN TEKEMÄNI RUNO - niin tein päätöksen, tästä eteenpäin se on tämä musta mies (toki lapsihaaave oli aiemmin, heti alussa) - että pääsee siitä elämäntilanteesta eteenpäin (minun kaltaiselleni ihmiselle joku suomalainen sivistynyt ja koulutuksen saanut ihminen- tuskin..../ monia syitä)  - ja hyvin pääsin. Opiskelijsolusta pois, Helsinkiin. Muutenhan minä olin edellisenä vuonna talvella miettinyt, että ottaisiko VANKIMIELISAIRAALA epäpätevänä töihin, kun näin työpaikkailmoituksen.

Mikä sen miehen muutti? En tiedä. Muutaman suudelman muistan kun pilailin hänelle, että nyt poliisi haluaa tietää, että suuteletko sinä minua tarpeeksi. - tarpeeksi mukavaa tämä on, että tämän on elänyt, ei tarvitse keksiä. Ihmettelin tässä vain kädet ristissä - en tainnut rukoilla, että miten sellainen ihminen kärsii eniten, joka lyö. Onhan niitä tarinoita kun ihmissuhteessa kaksi haluaa ärsyttää toista, koska toinen on "niin suloinen" kun on "Vihainen".

Mozbachin (se siis hän virallinen nimensä, täten - ja oma antamansa) ja minun keskustellessa syntyi tällainen nimi kuin GLOD. "Glod"  - ei näytä tässä enää niin hyvältä. Olemme eläneet vaarallisilla vesillä tämän vauhdin kanssa (ja kätevin tapa saada 200 mg:n lääkkeestä 100 mg on puraista sitä) (enpä olisi MTHna tiennyt tätä) koska etsin musiikkia vanhoilta CD-levyilta (esim. Zen Cafe : vuokralainen / oli hyvä, kun sen "Siilaisten eritasoliittymän" jäsenten joukossa oli "Ahonen" Zen Cafe laulaa "Isänsä poika tämä Ahonen" - siis Putro - ja aloituskappale kun joku menee Grillille - näkökulman vaihdos, en olekaan siellä se myyjä. Vieläkin voisin grillitöitä tehdä, ei se inhota, hauska puoli ihmisistä esillä, mutta yötyöt eivät sovi ja minä en sovi Mäkin tai Hesen pirtaan. ) - etsin levyjä ja löysin kassisa sen kadonneen Sinbad merenkulkijan, josta olisimme olleet kirjastoon "auki" 23 €.

Isäni pitäisi saada tietää, että Mozbach kirjoittaa rikoksista. Vai pitäisikö? Kunniota. Todennäköisesti isäni, jos näkisi seinälläni FILOSOFIEN kuvia haukkuisi nuo lyttyyn. Saattoi tehdä niin kun olin teini-ikäinen ja oli bändien julisteita (YÖ) seinällä. Tai jos minun isäni ei näin tehnyt, niin joku isä kyllä varmaan tekee näin - se riittää.

Se riittää
se kiittää

se mainette se niittää

se tilittää
se tulittaa
se tuolittaa (katsomon)
 

Vielä jotain ja jaksan nauttia uudesta puhelimestani. Äitini jaksaa murehtia, että haenko vai en lääkkeet. Ehkä hän pitää minua lääkevastaisena ihmisenä, en tiedä. Silloin kun lastensuojelu tuli kuvioon minä olin niin äärettömän innostunut kun CH alkoi puhumaan. Siten se stoppasi siihen, että ei. "My hole body is yours" - melkoista kieltä. Miten olisi "intelligence" - sitä minä metsästän. MINÄ!