MOZBACH, tällä hetkellä se  näyttää mielestäni kauneimmalta nimeltä mitä olla saattaa (vaikka Adele on kyllä, mutta tähän liittyy tarinan tuntematon juonne) [juonne = juo ennen juonenen] - enkä ole sitä itse keksinyt. Ajattelin rakkauslauluksi tarjota Hectorin "Jos sä tahdot niin" - kappaletta, ,jossa lauletaan että ollaan vaikka joku muu - virhe joita tapahtuu jne., mutta ei : Khan -II eli (näitähän on jo kuin oluessa ikään merkkejä) kertoi jotain (Adeel) joka MYKISTI MINUT. Että OzBachMahin kielellä (vaikka sitten keksimäni) miehen pisutin on LUND. Siitä sitten Maria Lundin kappaleita  etsimään ja siellä oli TAHDON. En malttanut jäädä odottamaan, että hän joskus olisi messengerin online. vaan pistin sähköpostia Moz... Viestiin pistin, että en näe tässä mitään pahaa, eihän hänkään. Muuten tarina on kyllä tylsä, mutta jäädän nyt katsomaan että miten herra Moz tähän reagoi.

Niitä urdun kielisiä monisteita en pistänyt kaapin oveen, että oppisin lukemaan sitä salakirjoitusta - vaan kaappiin päiväkirjojen kanssa (joihin upotan inhottavan itseni, joka on pelaamassa ja tolleen...) Adeel kertoi, että pussy = choot, boobs=mummay, (se LUND = DICK), chodiee=fuck, nangi=naked female, nanga=naked male. Ja keneltä olen nämä oppinut? Hyvältä 28 vuotiaalta Adeelilta.

En todellakaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Kun hain CH:n päiväkodista niin minulla oli todella vahva tuntemus, että en yhtäkään ulkomaalaista halua saada tänne suomalaiseen arkipäivään kärsimään siksi, että me tarvitsemme jokapäiväisen leipämme. Olen ollut vain sen lumoissa, että olen saanut selittää näitä meidän suomenkielisiä sanoja ja nauttinut niiden vivahteista. Tosin, en tiedä että menikö sana-luettelo perille Mozbahille koska se ei tullut omaan sähköpostiini. Sanoja on paperilla (vrt. vain sanoja näyttöpäätteellä - todella pitäisi olla avaramielinen ja sydäminen mies minulle, vaikka siis kun olin Victorin kanssa niin olin ehdottoman uskollinen hänelle, ei yhtäkään rakastavaa tai kaksimielistä sanaa minnekään lähtenyt silloin. Olisimpa 32 vielä - kun en ole niin pitää elää nopeammin kuin muut - onnistuu, kun olen kaksisuuntainen.

Silloin kun olin 17 tämä juttu meni niin, että minä haaveilin ja minusta tietääkseni ei haaveiltu. (Adeel pysyy kyllä kuvioissa, vaikka Moz...). Sitten se josta minä haaveilin menikin bileissä nukkumaan minun parhaan ystäväni (joka ei ollut Sari) kanssa. Ja minä nukuin sen punk-rumpalin vieressä ja kainalossa, jota sen äiti oli lähennellyt, kun se oli pieni. Tarjosi se huumeita, en ottanut. Nyt minä haaveilen ja minusta haaveillaan, mikä sen parempaa? Mutta siis elämä on peliä - ei kaikille, mutta minulle on. MUTTA varmaa siis on, että jos MOZBACH on juuri sitä, mitä hän on alussa sanonut olevansa (Victor sanoi olevansa opiskelija, ei ollut - mutta hyvä isä lapselle oli, siitä ei pääse ympäri. 13.11.2005 rakastelu oli ihan eri oloista. Siinä oli rakkaus mukana ja siitä syntyi lapsi.

Tätähän se on. Vähän aikaa ollaan taivaassa ja sitten palataan takaisin (tai´ vaaássa 111.6 kg - ennen oli 115 kg - sohvalla makoilulla tämäkint tullut)

tullut hullut / halut kalut / hullut halut //

 

kyllä ne pakistanin pojat!!!
(huom., siis olen tajunnut maailman menosta sen mitä BBC meille tarjoaa androidiin - siellähän on armeijaa sun mitä muuta menossa koko ajan. Täytynee pestautua viihdytysjoukkoihin....

Ja vielä, mieletöntä olla rakastettu. Mitä väliä sen on missä sitä on. Sanoinkin Adeelille, että toivottavasti tavataan taivaassa.

 

iva tiva / neiti vaativa /

Voin taata, että niiden on pian sanottava, että Suomalainen nainen on maailman paras.

Serkulleni Saksaan voisin kirjoittaa viestin, että joko tämä on ikuista rakkautta (no ei ole, ei tosiaankaan, vaikka - trust nobody but yourself) tai sitten projekti saada mies joka mantereelta. Onneksi on edes yksi, jota rakastan ja se on toi mun CH. Hänen rakkauttaan en epäile. En sitten ikinä.Alan juuri kirjoittaa CH:n tarinaa "KISSA VIEKÖÖN" - let it be taken by a cat. Olihan se toki mukava nuorena käydä diskoissa, mutta ei enää. Nyt riittää tämä netti.

vahti iva / vauhti iva / ****njet no more.

Kumpi menee pitemmälle Adeel vai Amer?

CH:n kirjan kanteen tuli vuosiluvuksi 2001, hurraa - siitä on 10 vuotta. CH sanoi juuri tekevänsä sanakirjan.