Olen uutisaddikti ja rakastan politiikkaa. Saatiin CH:lle hyvä hattu, lippis jossa lukee Die Wilden Kerlen - ja tuo Kerlen on siis saksaa ja tarkoittaa äijää, miestä - kertoi alkoholiton serkkuni. MIkä lienee ollut syy, että hän jätti alkoholin, on kertonut sen äidilleni. ÄIdilleni lähetin maltillisen viestin, jonka pääsisältö oli, että CH ei laskenut minua illalla/yöllä kyläreissun jälkeen nukkumaan vaan katsoi dvd-elokuva mm. Sinbad (sin=synti?? Bad = paha - mutta selitys ei päde...) ja pisti makuuhuoneen valonkin palamaan. Ja juuri tuo, että minua estetään nukkumasta aiheuttaa manian. Arvakaapahn vaan kuinka monta yötä minun isäni valvotti minua kun kertoi pullon kanssa lapsuudestaan, isäänsä (joka eil) vihatan. "Toivossa näkevät" - Toivo on tuon opettaja-ukkini nimi. Tai monenako yönä minun piti valvoa, en saanut nukkua, ettei äitiä tapettaisi. ("Oh the Devil´s Dogs, I´m in love") - ei siis ihme, että minun VIREYSTILAN säätelyni on (anteeksi) "päin persettä".Tekstiviestiin pistin vielä, että KYLÄREISSU EI AIHEUTA MANIAA, UNEN ESTÄMINEN KYLLÄ. (Eivät juuri ne sanat joita käytin, mutta akkulaturi on kadoksissa, en voi ladata ja lukea teksiä. New African lehti on myös kadoksissa, ja en ostanut Historia (Afganistanin naiset) ja Niewsweek (Osama bin Laden) lehteä, vaikka Newsweekiin minulla varaa, 4,50€. "Danger" niminen orjan jälkeläinen Kuubasta kertovasta dokumentissä, CH nukkuu - meillä on Krishna elokuva. Aamulääkkeet oleno ottanut, ilman niitä olisinkin maanisdepressiivinen. "Manica Depriva" - noin niin sanottuna, ettei se dG silmille hypi. Avioero tuli, mutta jäihän minulle mahdollisuus lukea afrikkalaista kirjallisuutta joskus. Ja olihan se kirja afrikkalaisesta filosofiasta. Se on kaunis Manner tuo Afrikka, ehkä kaunein kaikista --, maan mantereista.

CH on kääntänyt Aslan - leijonan katsomaan toiseen suuntaan. Se on nyt selin television päällä ja kukat jotka poimimme jonkun tehtaantapaisen edestä ovat keittiössä Rainbow-pullossa. Olen sitä mieltä opettajan pätevyyden saavana henkilönä (Pekka Sauri on facebook ystäväni ja löysin ilmaiseksi hänen kirjoittamansa kirjan Politiikan psykologia - tämä on sitä johdatusta, sanosin) että kun puhutaan nuorison juomisesta niin pitäisi valokeila kääntää HETI aikuisten käyttäytymiseen ja siitä päätellä, että se on opittua kätöstä, malliopittua. Turhan vaikeita asioita ajatellaan varmaan. esim. "MIKSI IHMINEN TARVITSEE KULTTUURIA" - on mahdollinen koekysymys, en vaan ole VIELÄ (yet or future-more) opettaja. Ihana tunne, että sitten hallitsee oppisisällön (sitä ei kai voi etukäteen) - on tehnyt pedagogiset - saa kysyä vaikeita. Ja että (se tärkein) voi vaatia enemmän kuin "nippeli"-tietoa. Opettaminen on kutsumusammatti minulle. Näyttelijäntyö olisi ollut lapsuudestaan katkeran ja julkisuuden kipeän tyttörukan ratkaisiu ja vaihtoehto.

Kyllä minun käsittääkseni KURITUSHUONEELLE on laitettu tosi PAHOJA IHMISIÄ, eikä tuo "epäsikiö" (hmm, sanonta, eikö vaan??) aina muistanut ja jaksanut rakastaa lastaan. 

Mutta että lapsi joka kyläreissun jälkeen (Miss Krishna) (Kritzha, voi ei Pelle) sanoo, että eikö niin äiti että aurinko on kuuma ja kuu kylmä - kyllä sen hämmennystä pitäisi herättää. Mutta lapsiraukka, kun sinä revit paperin jossa oli kirjat filosofoivista lapsista - enkä muista tarkkaan niitä. Että sitten Stockan kirjaan kysymään niitä myyjiltä - kirjallisuutta tutkivista ja filosofoivista lapsista.

ab-Mob
Bomba soi.....