CH sai pullaa kun isä kävi. Yritin skannata hänen kuviaan - voidaan vain kysyä kuka kuvat on ottanut. Gloria vai joku ystävä (ikäänkuin Gloria ei voisi olla pelkästään ystävä. Onhan miehelläni toki monia ystäviä - nyt vain ei enää tarvitse HÄVETÄ vaimoa, koska vaimoa ei enää ole. Tai on, mutta entinen. ). En saanut niitä kuitenkaan lähetettyä eteenpäin, en löytänyt skannaamiani kuvia tiedostosta ja mies käski poistaa kuvat koneelta. Tarinaan liittyy "käänne" jota en kyllä kerro. Käyntinsä jälkeen mies soitti ja houkutteli kirjastoon auttamaan häntä skannattavien kuvien lähettämisestä. Tarjosi rahaa 5 €. Kieltäydyin, koska huomenna tapaan hoitajani. Mies sanoi, että hänkin haluaa tavata hoitajansa.

Päiväkodin jälkeen käytiin CH:n kanssa (nyt katsotaan Krishna elokuvaa, piirretty) kioskilla koska CH halusi purkkaa. Sovittiin, että purkka ei ole niin karkkia. Kotona odotti Teräsmies 4/1979 lehti, jossa Teräsmies kantaa toista teräsmiestä, samannäköistä Sain sen 1 €:lla Kallion antikvariaatista. vähän ennen Rastikiskaa tien toisella puolen käveli lääkärini Juhani Solantaus. Katsoin sinne, hän minua, puska välissämme ja tie ja lopulta hän tervehti minua. Tulipa hyvä olo sen kauppareissun jälkeen - mielessä vain ajatus, että jos minulla on hyvät välit lääkäriini, niin voin tehdä mitä vain. Ei siis syytä pelkoon - huoleen silloin tällöin. Ja varmaan tarvitsen hyvää terapiaa joskus jos ihmissuhteeseen, muuten yritän koko ajan eroon miehestä ja elämästä - no, mutta minulla on elämässäni ollut kirjat, niin en ole niin kylmäsydäminen ja kovamielinen kuin voisi luulla. Kyllä Nietzschestäkin jotain vikaa löytyy.

Jos minä olisin nuorempi ja taiteellisempi ihminen, niin minä piirtäisin (mutta sitä en osaa - en siis myöskään elokuvia enkä päässyt audiovisuaalisen mediakulttuurin koulutusohjelmaan 2 p vaille) oman kuvani. Siinä toinen silmä on punainen vihasta ja täynnä kapinaa ja vallankumousta ja anarkiaa (ymmärtäähän nuo, nuorison - paskavanhusten käsissä tämä maa) ja toinen kutsusii kysyvästi, että kerropa mitä pahaa olet kohdannut (ainako puhutaan vain omasta pahuudesta...kuka kärsi - Kristusko vain - ei myös Maria, jos lukee Raamattua) minä kerron mitä voit saavuttaa, ihan kaiken mitä olet halunnutkin.  Kun vain uskot siihen.

Mutta Savonlinnan OKL:lle minä kyllä ehdottiaisin LASTEN SIISTEYSKASVATUSTA! Apua!