Keskustelin Oz-bachin kanssa (tiedän. Mozbach) - hän kostaa eräälle toimittajalle, mitä toimittaja teki minulle. Olo on rauhallinen. Jos pidän häät, niitä pitää juhlia vähintään viikko. Lapsille kerroin uudelleen satua näkymättömästä prinsessasta, jolla oli taikapeili. Vasta kun kerroin sitä toiselle kaksosista niin tajusin, että eihän se prinsessa nähnyt siitä peilistä kuvaansa vaan kirjaimia - Bettelheim jossain tulla kirjahyllyssä. CH itki, kun en kertonut satua siinä ja tässä hänelle ensin ja yritin selittää, että olen sen jo hänelle kertonut. Kuuntelen Rondon klassista kanavaa enkä Oz-Bachille (ihmemaa Oz) kertonut, että olen kissa (Like cat´s mind) kuusi (your moon) henkeä, että jos yksi jättää, niin toinen on vieressä. Ja ystäville sellainen (vain näyttelijä sellaisille), että jos jalat potkaisen alta, niin luotatko samalla, että syliini otan.

Mitä se äitini repliikki merkitsee, esim. jouluna 2009 Solvikinkadulla Helsingissä kun olin puhelimella internetissä:"Ei se apu sieltä tulee." (facebookissa). Että hänelläkö on sitten pelastuksen avaimet? Ehkä se al-anon. Koska kovin ystävälliseen tapaan se ei oltu sanottu. Kun olin niitä tekstejä levy-yhtiöön, minä tyhmä pieni hullu lähettänyt, niin jätin MUISTAAKSENI kopiot niistä sinne Nurmeksen kotiin - mutta ei niitä sen jälkeen sieltä löytynyt. Kyllä minua inhottaa sellainen uskovainen, joka puhuu vaan taivaasta, eikä välitä jos ihmisellä on hätä tässä ja nyt. Ja voi niitä jotka kertovat, että sinä et taivaaseen pääse. Oi kuinka odotankaan aikaa, että pääsen tutkimaan Nietzscheä, että (sen muistaa kun siinä on tuo Che)(kuten Quevara) mitä hän kristinuskosta sanoo. Varmaan lukemista helpottaa ensin pistää ylös hypoteesit.

"What can I do so you trust me?"
"Can´t you see me, I´m the princess of innocence"

Hyvän ystäväni luona minä heti aamutuimaan keksin sen:"LEARN AND EARN" - siihen ehkä kuuluu myös LEAR, mutta MINÄHÄN SALATTUJEN ELÄMIEN DRAMATURGIN MIELESTÄ JA MUKAAN KIRJOITIN PASKAA DRAMATURIAN PÄÄSYKOKEISSA.

Ystävälleni Zarille kirjoitin E-kirjeessä, että onko seuraava mies sitten (koska entisen perään ei itketä - ehkä äiti antaa vävylle haudan, jos on niin Suomeen jäämässä, sen kun) näyttelijä vai toimittaja (en muista oliko muita vaihtoehtoja) - ja Bingo osui jälkimmäiseen. Oz-Bach on toimittaja. Mikä herättää kysymyksen, että miksi minä sellaisesta välittäisin - no kun ne ovat historian tuottajia. Olisin varmaan päässyt joskus sinne audiovisuaalisen mediakulttuurin koulutusohjelmaan, mutta en osannut piirtää.

Ei kaksisuuntaisuus mitään mukavaa ole. Yhtenä viikkona olla taivaissa ja seuraavana viikkona itkeä, että ei tästä mitään tule. Sitä se mielialahäiriö tarkoittaa. MUTTA MISTÄ SE SITTEN JOHTUU!!!!O

Oli hyvä viikonloppu, arki alkaa huomenna.

ps. pahintahan tässä on se, että auttavaa kättä ei saa purra. MUTTA mistä se auttaja TIETÄÄ, että mihin sen autettavan voimat todella riittävät, koska sehän se on se suuri juttu tässä. Mietiskely kyllä varmaan auttaa. Esimerkiksi minun kohdaltani, että mikä helpottaisi tässä hetkessä, että ei tarvitsisi päteä. Niitä syitä ei voi enää poistaa - vaikka enhän minä tiedä miten joku psykoanalyysi toimii. Minä voin olla ihmisille kamala, jos sairaus ottaa vallan. Siksi siitä on varoitettava ihmisiä heti. Esim. VOIN KUVITELLA, että yhtenä viikkona rakastan ja seuraavalla kiljun, että inhoan ja vihaan sitä toista ihmistä. Kamalin paikka on se "pudotus" (ei tv-pudotus ja munamies vaan...) KUN ESIIN ASTUU LASKALMALLINEN JÄRKI, JOLLA EI ENÄÄ OLE IHMISTEN KANNALTA MITÄÄN TEKEMISTÄ - kun taas se toinen persoonani puoli näkee hyvin tarkasti asiat ja osaa auttaa ihmisiä, koska kiinnostaa ja on kykyjä  Mutta se musta kohta, se täysin musta ja pimeä kohta, se ei välitä kenestäkään ihmisestä, se vaan onnistuu ja pärjää - koska muullahan ei ole väliä, koska mitä sitä ihminen enää toisten ihmisten kanssa ...

On vähän myöhä. CH nukkuu olohuoneessa. On vähän olo kuin minulta olisi taas viety Imperock hattu päästä ja joku tulisi kiljumaan, Nyt se XX taas..kuvittelee...Ja minä teini tahdoin tulla rokkariksi. On käytävä nukkumaan, mietin sanoista niiden merkityksiä ja jos äidilleni kertoisin, hän ei ede huvittuisi.Kuinka kääntää "tavallinen maailma". jne.