Sillä hetkellä, kun hoitajani oli huolissaan ja "määräsi" lisää lääkkeitä sen takia, että olin keksinyt Lastentarhanopettajan opinnäytetyölle nimen "ETKÖ SAA VAI ETKÖ OSAA?" - päätin, että annan koko elämäni tällaisenaan Mozbachille. Hän on sanonut tietävänsä, mistä tässä sairaudessa on kysymys, lukenut jotain, suorittanut jotain. Koska kuinka paljon voi luottaa ihmisiin, joista toinen väittää että työ on jo tehty (proseminaari/varhaiskasvatus) - Kelalle väittää ja toinen sitten iskee lääkkeet päälle, kun on tuosta proseminaarist sitten kyse. - Mutta siis oikeilla suunnilla nyt oltiin. Ongelma eivät ole ideat - en yleensä "vauhti päällä" en aloita juttuja joita en saa valmiiksi (juttu=asia, minun tapauksessani) - mutta en tietenkään voi olla varma, että näin olisi aina. Kävin tänään kaupungilla, siis Helsingissä yliopiston kirjastossa ja verotoimistossa, jotta saan Konneveden rahat. Pitäisi kirjoittaa ohjaajallemme, että mikä se idea on. Näytelmässähän oli punkkarijeesus. Sen sijaan, että bändi on valmiina odottamassa Jeesusta niin esiteltäisiin kohtaus, jossa lahkolaisten Jeesus tulee esiin ja ensin punkkarit pilkkaavat sitä (kuten Jeesusta pilkattiin - palkattiin-palkittin...) ja sitten keksivät, että täähän on hyvä juttu. Sitten oli tämä SUOMALAINEN 666 - kolme kuusi puuta ja repliikit: "kuusi, kuusi, kuusu, This is Finland". Se menisi jo varmaan yli ja smedsmäiseksi (en tv:stä katsonut Smedsiä kun tuli, en tykännyt) jos punkkarit potkii viinapullot tavan väeltä pois. Näitä ajattelin ja istuin Hakaniemen torilla kahvilla pitäen androidia lähellä. Ei minun nyt tarvitse lähteä mielisairaalaan miettimään elämääni. Minä otin yöllä ketipinorin kun heräsin, koska minun täytyy vahtia uniani.

Kun Victor vielä asui täällä hän sinä viimeisenä iltana oli huoneessaan passin kanssa ja näytti siitä nimeään kysyen, että mikä on tämä Jumala. Nyt hän on ilmoittanut minulle, että tämä minun - yhteinen sukunimemme ei ole hyvä. Että tämä ei anna onnea. Minulla oli tänä iltana todellakin vauhtia päällä liikaa ja vääriä ajatuksia, kun maistelin miltä kuullostaisi Kristian Khan. tässä on raja - siitä en yli astu!

Rakastu, kastu
viisastu viis astu.
 

Juttelin messengerissä jonkun kolmannen Pakistanilaisen kanssa ja keskustelimme hieman uskonnosta. Hänen antamansa version mukaan kaikki hyvä odottaa ihmistä vasta taivaassa. Jos uskonto odottaa vain kuoleman jälkeistä elämää, se on huono uskonto - tai sitten vika on yhteiskunnassa. Vai mitä muslimin odotetaan tekevän maailmassa ? En sano niitä en näitä - otan yhteyttä filosofian proffaan, jolle kerron CRIME REPORTER Khanista Pakistanissa. On the moment we met I knew I want him to be in my life for the rest of my life. I didn´t even dare to think he would love me. Ja sitten vaan migrille se sama ja suomeksi, näin arvelen käyvän. Ellei sitten eteen astu se paha tosiasia, että hän (siis RIKOSREPORTTERI, COME ON! ja vähän POLITICS!) ajatteli minun olevan syytön (innocent) (viaton?) [MENISIN VÄITTÄMÄÄN, ETTÄ VIATON ON ERI ASIA KUIN SYYTÖN] ja kun minä olen 40 v., niin vähän paha olla. (huom., syytön - ei paha olla.) -- ehkä tuo lund juttu vähän avasi ovia. Onhan se Granlund-kin..khihihi, paha. Isän vapauspassi kuritushuoneelta, Filosofia Oikeustieteiden tiedekunnassa, tämä mies - tämä jonka MINÄ tahdon - tulihan tuolla tukiaseman chatissa, jossa käyn (mutta yksi rikollinen juoni sinne on muodstumassa....kerron sitten -- se on operaatio "aave-poro") oli jo huutelemassa, että sitten se tahtoo rahaa. Minä jo koraania luin, enkä ymmärtänyt sanaakaan (androidissa) joten se hyvä, pitää tutkia lisää. Hirveä ihminen olen, kun tällaisia teen, mutta se LUND juttu. Silloin kun olin eroa tekemässä sain tukea eräältä ihmiseltä ja kirjoitin päiväkirjaani (jolla yritän päästä aina "pälkähästä", ihmiset kun on : pahoja --vaikkei oo) että toivottavasti tämä ihminen osaa huolehtia minusta paremmin kuin aviomies. Ja tältä ihmiseltä sitten sain ne urdu-monisteet. Minä pistin ne monisteet kyllä pois - en pistänyt kaapin oveen sellaista kuvaa, jossa kirjoitettu eri tavoin kuin omat aakkosemme. Niin pitkälle en mene. Mutta ne sanat ovat niin kauniita kirjoitettua - muistuttivat omiamme.

Kun tälle Mozbachille sairaudesta kerroin, niin hän vain totesi, että sitten hän vie minut sairaalaan. Tosin se ei ollut suomalainen sairaala mitä hän ajatteli. Oletteko varmoja, että niillä on oikeat teoriat hoitaa meitä sairaita? Ei psykiatria ole mikään uskonto. Eivät psykologian teoriat kuvaa maailmaansa sellaisena kuin se on. Minulla on muutama vanha psykologian kirja. Hauskaa luettavaa. Mozbach näytti erään jutun, jossa hän käsitteli miten nuoret/ lapset päätyvät kantamaan aseita ja miksi. Oikeastaan jos ajattelee, niin hänen elämänsä saattaa olla tylsää. Tylsää Yliopistolehden mukaan maailman pelottavimmassa paikassa, jossa ei kuitenkaan ole sotatilaa. (Kiitos Natalia kuvista!). Ei, se on kuulema vain propagandaa, sanoo Mozbach. Vitsihän on siinä, että hän on AMER ja minä olen ICA ja yhdessä olemme AMERICA. Totta kai hän on länsihenkinen, mitä olen saanut udeltua. Tuon työkuvion otin eilen esille uudelleen, ettei minua toista kertaa kukaan huijaa kanssaan olemaan.Hän kosi - minä tahdoin, mutta toisessa järjestyksessä! Ilman häntä olen IZA, vihainen nainen joka ei osaa rakastaa. Jolla on vain järki. Ja mitä CH:sta tuli tässä tarinassa?  Bama. MIKSI? o-bama! America´s son is Bama. Aikataulun kanssa on vähän niin ja näin, että ei tiedä milloin hääkellot soi - ja JOS NYT JOTAIN TAPAHTUU, niin sitten minä lisään tarinaan (no hän jo on, mutta jos tuo koston enkeli menee kaupunkiini...) Rema. Että en minä räsähdä maahan jos jotain tapahtuu kuin Yön kappaleessa Varietee levyllä. Minä vain sitten kirjoitan kirja mitä on minulle tapahtunut. Sen verran voin sanoa, että hän sanoi olevansa komea - näytti kuvan ja voi: olin pettynyt, ei ole.

juo - nimesi

juoni mesi

kämmenesi, kuulta (k)annat valon pois, / että jossain joku ois / ja toivois / ois huominen jo / sinun kätesi jo / sinun pois pantava - antava taivaan / Lahja. Herra, hikesi hinta ? 

Menen nukkumaan, hyvää yötä. Ja ehkä yksi viesti herra Mozbachille. JOS EI SUOMALAINEN NAINEN VIE "MAAILMAN MIEHELTÄ" JALKOJA ALTA, NIIN EI KUKAAN! Sauna! Rakkaat ystävät, minä en tiedä onko tämä tosiaan vuosisadan rakkaustarina vai valitettavasti vain ilkikurinen ja ainainen piina että ptää sitten etsiä se mies vielä joka manterelta.

 

---ei kun olen minä rakastunut, kunhan vaan muuta esitän.

känni - ränni - pänni - pännii? ennen kännii?