Äitini vastaus kaikkiin ongelmiiN on SYÖMINEN. Jos CH esti minua katsomasta televisiota ja kerroin sitä puhelimessa äidilleni että poika ei välitä kuin itsestään (ei "muusta maailmasta" - äidistä) ja taustalta kuului pojan huuto:"Poliisi, poliisi" - niin äitini neuvo oli että SYÖKÄÄHÄN NYT. Meneee kuulema verensokerit sekaisin ja sitten ollaan vihaisia. Tekisi toki mieleni (111 kg - n. - 4kg jossain ajassa) huutaa ja raivota, että ei se noin mene - mutta SILLOINHAN ONGELMA ON MINUSSA, joka olen sairas ihminen mielenterveydeltäni (Aleksis Kiven sairaudesta kertova kirja jossain...on.).

Kuu on kurja / oi rakastunut orja / Oli taas hyvä kirja / Vaan taivaan tähdet / ketä itkemään sä lähdet / oi Lääräri oma / oi takkisi soma / koko kylän katsoma / Taivaan tarinaan sä lähdet / ja luet hyvin lehdet / mitä hyvin tehden / Voi maani, voimaani / kansaani / taivaan tähtiä / itkua, ikävää / sanoja tehtävää / nyt tähän jää / Rakkaus on Rukous / jalkaisin taisin /

Tuleva entinen aviomies kävi ovella. Olisi tahtonut nähdä Kristianin ja leikata hänen kyntensä ja suihkuttaa. Puhelimessa sanoin, että ei voi tulla tänne. Tuli ovelle, turvaketju oli paikoillaan. Uhkasi että vielä särkee sen joku toinen kerta. Kristian ei halunnut tavata isäänsä. joten en laskenut häntäkään isänsä luo käytävään. Perheasioiden sovittelijoille ei ole sähköpostiosoitetta - menenkö ensin suoraan oikeusaputoimistoon. Mies oli hyvin vakavissaan kun pyyteli anteeksi. TAPPAJA! Sanoisin hänelle, niin kovaa ne iskut osuivat. Syy miksi en laskenut miestä sisään oli tää siivo ja toi kahvikatastrofi - kuunnella taas sitä syyteryöppyä että olen likainen ja paha nainen.Nytpä hänelle selviää kuinka hankalaa on suomalainen elämä ilman suomalaista naista joka auttaa. Miehelle sopisi vastalause (vastakkain asettu) NO SORRY, NO WORRY!

Ja nyt me siivotaan.

€ & CH. an...An....

 

ETTÄ KUN MINÄ SANON MIEHESTÄ, ETTÄ SE EI VÄLITÄ - niin tarkoitan ensisijaisesti sitä, että ei välitä mitä olen tehnyt. Niin suurta rakkautta ja runoa on vain niin mahdoton unohtaa - AMER-ICA-BAMA..