Minusta on ihan kamalaa elää, kun sen mitä haluaa, sen saa. Mikä siinä on niin kamalaa? Sille asialle antaa kaikkensa ja sitten kun se toteutuu (esim. avioliitto) on vain tyhjä kohta ja hetki. Totta kai sen vuoksikin, että ei kukaan tiedä miten ihmissuhteissa käy. Siinä on se, että on itse (eikä yksin) tehnyt kaikkensa (no vaikka teehetki lämpimässä talossa, hyvien ihmisten kanssa) ja sitten ei saa ihmisiltä mitään takaisin. Jos vaikka voittaa - jos vaikka voittaja näkee toiset kilpailijansa (ajattelen lausuntaa, en ihmissuhdekilpailua) miten nyt näkeekään. Mutta jos voittaa ja muut ovat vain katselijoita. Kävi onnellisesti, he saivat toisensa. Ja morsian on sisältä ihan onneton. No jos vaikka minä olisin. Jos tässä käy kuten käy, niin monen on helppo (ennakoin) tulla sanomaan vaikka mitä Että se mies tahtoi sut vain sen takia, että pääsisi Suomessa asumaan. Ensimmäinen mies teki niin - mutta ol rehellinen eikä hehkutellut kauneudella ja rakkaudella. Sitä kai naiset YLEENSÄ haluavat kuulla. Kun taas minä taas haluaisin kuulla miehen sanovan, että hän vie seikkailuihin, joiden jälkeen herätessäni en enee tunne itseäni. Se lapsuus oli niin paha, että minä ajattelin Vankimielisairaalasta löytäväni samantapaisia ihmisiä. Sitten ilmestyy nettipäätteelle ammatti, josta ajattelen, että tuo se voi olla. Siis se on (jos tulee olemaan) riemuvoitto suomalaiselle naiselle eikä muuta. Koska rakkaudessa tässä ei nytkään ole kyse. Minä kai sinne vankimielisairaalaan kuuluisin, mutta kun en ole mitään pahaa tehnyt (a) pitkään aikaan, b) jättänyt tekemättä hyvän etc.) Siellä minä istuin kaiken sen keskellä, kun (en laita tässä linkkiä Ismo Alangon Rikas rämä oma elämä biisiin, jossa lauletaan "ja paskaa, ihmisen paskaa, kaikkialla ja samalla..." no, se linkki - en osaa kuin näin:  ) ei tämä niin hyvä ole, mutta - paskaa ja ihmisen paskaa - (eikä kukaan huutoni vastaa, ei edes jumala taivaastaan - teit taivaan / / kuljen, hyvin mielin mä iltaisin silmäni suljen / * tätä kappaletta en lähde kuuntelemaan mihinkään pubiin. Sanomaan laulajalle, että sinun äitisi ... Teitä (your) 

En ollenkaan tiedä kuka pystyy (jos edes itsekään) tavoittamaan tuon lapsen minussa, joka joutui vannomaan vihaa ihmisiä kohtaan. Humalaisia, juoppoja, inhottavia huutoja, lyöntejä. Niin tavallisia ihmisiä ei saa vaivata näillä asioilla. "Tavalliset" ihmiset tietävät kuinka tulee käyttäytyä. Minun teoriani on, että nämä käyttäytymistavat on jo rakennettu kieleen. "Uskotko" äitiä = totteletko. Sinne ravintolaan en lähde soittamaan kappaleita jukeboxista, sitä tein paljon jo. Itkemään - sitä tein jo. Ja mielessäni on vain se että ne eivät ne toiset tiedä valitettavasti, että voi jonkun keskenkasvuisen eteen mennä sanomaan, että kuuleppa (kitaristi vai basisti) sinä et hengissä olisi, jos olisit minun kengissä. Niin - se lapsi joka vannonut vihaa. Ainakin kerran jos kaksi jos monesti. Siinä ei kannata mennä mielensä sisään miettimään, että kuinka kostaa (AVENGE - Khan lupasi tehdä sen sille joka vei uskon omiin kyy-kyihin). On iso homma saada sellainen ihminen uskomaan että häntä rakastetaan. Että elämä ei oleaan peli.

EN SAA - haluan oman lapseni tätä ajatellessaan ENSIMMÄISEKSI ajattelevan, että EN SAA JOTAIN TAVARAA kuin, että en saa tehdä jotain. Meidän perheessä alettiin nyt VIHDOIN [tähän pysähdyin : saunavihta, vihdoinkin..meditoimaan tätä rakkaasta kulttuuristani, joka takaa minulle onnne. Alkaen Lundista ja ja ja ja) - vihdoinkin tulee rajoja: ÄITIÄ EI SAA HÄIRITÄ KUN TELEVISIOSTA TULEE UUTISET. Se on ehdoton ja ensimmäinen, muuten olen itsekin katsonut läpi sormien, että sanon ensin että ei ja sitten tulee, että joo. ((lapsi-hapsi-tilaa-taksi-saksi-saksi-tivaavaksi--))

Leukaan kasvaa karvoja. Ainoa kauneudenhoitojuttu mitä teen on karvojen nyppiminen.Jos on miehellä talvella kylmä, niin kuin oli minulla kylmä Grillikioskin takahuoneessa. Minä olen kyllä nähnyt kaiken suomalaisesta ihmisestä silloin. Voin kaiken muistaa jos tahdon. Kylmä, väkivalta - enkä valita siitä. Vai valitanko? Voiko tätä kansaa kasvattaa toisenlaiseksi. "ÄhlämiSählämi" Slam! Yhden suomalaisen taiteilijan avioliitto pelastui. [ KYYNI SYYNI SÄNKYYNI - TYYNI MIELI MILLAINEN, ON SE ON JA SELLAINEN]. Minun näkökulmastani Veikko Sinisalo piti (Joensuun Sinisalo oli psykologian laitoksella) piti enemmän sellaisesta esiintyjästä joka toi esiin pornografiaa ("ei keskustele seksistä" / Me Naiset) kuin Kalevalasta, josta annettiin hänen suuntaansa ristinmerkki käsillä. ( KUIN OOT KURJA, SURU SAA HETKEN SUA LOHDUTTAA) (SUU ON KURJA RAKKAUDESTA PUHUU) (SINÄ! VEIT SEN, JÄTIT MINULLE VAIN VEITSEN.) (NIIN TEIT SEN) (MIKÄ ON MINUN ON MYÖS SINUUN AUKON ISKEVÄ - KÄSKEVÄ KAS KEVÄT HE NÄKEVÄT HE ITKEVÄT - MITÄ HE ITKIVÄT - MITÄ KITKIVÄT. 

ruusu ei suojaa suo
ruusu ei tule rakkauden luo
kuka oi oli mies kuka tuo

(bring?that?)

Bring me my hat
I´m on the way out
to shout to the wordl
who loves me
the hole world loves me!