Laitoin Paavo Arhinmäen facebooksivulle viestin jossa oli jälleen tällainen suomenkielen sanapari. LYÖ KÖYHÄ - LYÖKÖ YHÄ? en löytänyt merkistöstä sitä vimpuraa, jolla osoittaa, että TÄÄ ON MUN. Näitä on kiva keksiä.

Huolestuttavaa, eikö olekin, että hiukset ovat olleet nyt pari päivää rasvaiset. Sehän normaalisti on se ensimmäinen että näkee, että toi muuten on hullu. Hoitajan mielestä hiukseni eivät kauhean ohuet ole (hänellä lyhyet hiukset) - sitten kun minä "olen joku" - when I am someone as a person. JOS TÄÄ KÖYHÄ JUTTU JOHONKIN PÄÄTYY ETEENPÄIN, NIIN SEN TEIN MINÄ TÄNÄÄN N. KLO 19.10 Isälleni kerroin kerran että Arhinmäki on facebookystäväni. Isä - vanha - sanoi:"No, eipä ole kovin kummoinen ystävä." No, mutta hänhän ei enää tarvitse rahaa taiteen tekoon. Jep, paljonhan sitä tässä maailmassa kuulee, mutta ei tarvitse ottaa toisten sanomisia "omakseen".

Se ICAKHA tarinan näkymätön nainen haluaa pelastaa KOKO maailman, siksi sillä on pieni kurkisteluluukku, jota televisioksi sanotaan. SE OLI TÄMÄN PÄIVÄN BINGO - ELI TÄYSOSUMA, eikö sitä yksi riitä? Isäni jos olisi kommenotimassa niin sanoisi, että olisit vielä sitä ja tätä ja tuota, eli että vielä vähän enemmän kaikkea, kun mikään ei riitä (Ei nimi riitä / ei tyttö kiitä / mene pois jo siitä / sinua en kestä / puhun pyhän rakkauden säkeestä / sä et sitä estä / sä et tätä surua sä kestä /.) Kas kun isäni ei olisi osannut tehdä tulevaisuuden suunnitelma. Hänen unelmiltaan katkaistiin aina siivet. Siitäkin, että olisi saanut ison talon niillä rahoilla joita oikeus olisi tuonut, kun hänet  palautettiin kotiin kun oli aivoinfarkti ja lääkäri vaan sokereista puhui.

Lapsi sanoi:"Kiltti", kun tietokoneelle tahtoi. Minä että sinäkö olet ollut kiltti, koaka äiti ei kuitenkaan ole ollut kiltti - sitä en tietenkään lapselle kertonut - teille näin sanon.

 

Hyvää yötä!