CH teki eilen "kerrossängyn", toi patjan Natalta saadun pöydän ja toisen tuolin päälle. Sitten opetin, että se mikä hänellä oli, oli voima-asento : kilpikonna-asento. Kyyryllään kuin muslimi rukouksessa. Kilpikonna siksi, että hän tykkää kilpikonnista ja että tuo asento ei kuvannut sitä että häntä jokin pelottaisi ja hän olisi piilossa, kun pää oli käsien välissä. Idea tässä voima / kilpikonna-asennossa on, että tekijä koettaa aistia ympäristön esineet, jotka äsken olivat esillä ja aistittavissa ja nyt "piilossa". [aihetta voi analysoida vieläkin enemmän]. VOIMAILUN jälkeen (ts."minä olen enemmän kuin esine") (kuinka nyt kukakin ihmisen kohtaa...(=to meat)) mennään rukoukseen, ei ajatellakaan esineitä - vaan Jumala, jota ei voi aistia kuten esineitä joita äsken näit.

Miialla (Nuutila) lähetin tekstiviestinä pätkän:

IKKUNASTANI NÄKYY STAGVÄGEN - (se on totta).

DRAMATURGI: Oi oot kuusta kuvattava.
NÄYTTELIJÄ: Oi oot kuusta kuvottava.
KÄYTTELIJÄ: Onko kuusta kuvattava
NÄYTTELIÄ: No, anna pyöriä nyt, mähän sanoin sen jo - kuvaan kuusta.
KÄYTTELIJÄ: Ei ku mä.
KUISKAAJA: Taas yks eiku
NÄYTTELIJÄ: No anna se sitten tänne (kamera)
Käyttelijä antaa kameran, kuiskaaja plarin.

huom. dramaturgi 1- kuvattava tulee kuusta, on avaruusoli.1b) kuvattava tulee kuusta, on niin IHANA. 2) käyttelijä sanoo "ei ku mä" ja tarkoittaa sillä, että HÄN kuvaa. 3) kuiskaajan väärinkäsitys selitettävä. Rouva Miia Nuutila nimttäin olisi tahtonut, että minä pääsen opiskelemaan DRAMATURGIAA. HOITAJALLE kerron sen tarinan kun en päässyt pyrkimään OHJAUKSEN koulutusohjelmaan. Mitä tässä nyt tapahtuu, kun olen lasekenut tekstinpätkän pois käsistänä (jos olisin Dharma = dramat) Ne tekevät sen (annoinhan minä MUISTAAKSENI TEAK:iin sanat: OSTA PIENTÄ IHMISTÄ. Ja BEATLEHEIM. --> SANA (Sanaa - pääkaupunki arabimaassa) --Bruno Bettelheim vai mikä se on saduista, en saa etsittyä kirjahyllystä. Ja Heim - saksalainen kaupunki, ja Beatles. Sa "käsis" oli kyllä muuten tosi outo. Onneksi ystäväni TIETÄVÄT, että minä sairastan KAKSISUUNTAISTA MIELIALAHÄIRIÖTÄ, niin ei kukaan lähde kanssani mitään suurisuuntaista suunnitelmaa toteuttamaan. Puolessa välissä minä jo olen masnnuksen kourissa ja sisäisen tyhjyyden vallassa (no silloin kristinusko auttaa kyllä pysymään edes hengissä) Toinen vaihtoehto tuossa pienessä tekstinpätkässä on, että lukija YMMÄRTÄÄ, ETTÄ TÄMÄ EI OLE VIELÄ VALMIS, että muutoksia voi tulla vaikka kuinka paljon.

Serkkuni oppilas (lastenteatteria, mitä minä...opinnäytetyöhön) oli voi voi. Aivan surkea näyttelijä, ohjaajana ok - teatteri-ilmaisun ohjaaja. Luuli, että näyttteleminen on sitä, että nopeasti käännetään päätä puolelta toiselle. Nimeä en sano, ja jos joskus löytää tämän, niin olen puhunut suoraan mitä ajattelen. Yksityiselämäänsä en lähde puimaan - mutta olin todella onnellinen, että en 30 v lähtenyt pyrkimään teatteri-ilmaisun ohjaajaksi kuten oli halu vähän aikaa - kun oli se kriisi lapsuuden ja nuoruuden takia. Tämä pikkuruinen n. 30 v. näyttelijä sai myös viestini että mies löi minua. Vastaus oli, että ei tykkää tällaisesta viestittelystä (sai moottoripyöräkyydin Konnevedelle) Sen sain kerrottua, että Miian tunnen, kun hänellä oli kerran harjoituksista kiire katsomaan Maajussille morsian ohjelmaa.

ugh! FLIRTTAILEE TEATTERIN KANSSA, pyrkii politiikkaan - ei voi mennä, koska muuten joku kaivaa esiin sairaskertomusken.

MITÄ SAISIOLLA - KYLLÄ SITÄ SAISI OLLA! (viitaten grillifraasiin, mitä Saisi olle).Mennään kuuntelemaan negrospirituaaleja, kunhan CH herää. Mutta jälleen kun olen ollut luova, tulee jostain psyyken syvyyksistä (no ei tämän Nuutila jutun takia) viesti, että nyt olet ollut paha. Teen jotain itseni ulkopuolista (paperi+teksti) ja saan palautteen, että sinä olet....

Kilpolan väkivaltatyöntekijöille kirjoitan kirjeen, että Victor uhkasi seuraavalla kerralla repiä turvaketjun irti. Voin suostua siihen, että käymme CH:n kanssa hänen asuntoonsa pesulla (koska minä "kuulema" en pese poikaa - äitini on taipuvainen uskomaan tätä myös, koska hän asiasta kyselee) mutta tänne hän ei tule enää haukkumaan minua likaiseksi. Äidilleni ei mennyt "perille" että tämä kirje on tärkeämpi kuin lääkkeiden otto. Ei mitään luottamusta. KULTTUURIMINISTERIN FACEBOOK-sivulle pistin pari viestiä: LYÖ KÖYHÄ - LYÖKÖ YHÄ, ja LIENEN KÖYHÄ - LIENENKÖ YHÄ. En voi ottaa kunniaa itselleni, koska tuo on jo suomen kieleen rakennettu juttu. Ja kuka loi kielen? Jumala. Kuka loi hermoimpulssin, Jumala. Jos evoluutio on totta (ja onhan se, mutta en ole lukenut mitä Darwin sinne Jumalasta pani - ja onhan tässä urakkaa lukea kaikki nuo FILOSOFIAn klassikot, että ymmärtää KAIKEN mitä siellä on.) niin miten sitten multa ja kivet "evolutioituivat" - oliko elämä jo siinä ensimmäisessä solussa? Sähköä? Sitähän hermoimpulssit ovat. Mikä sitten erottaa normaalin, verkkovirrassa olevan sähkön siitä, mitä on meidän sisälämme. Vai onko se sähköä? Natrium/kalium - tasapaino (joka minulla pettää ja virtaukset liian nopeita, näin ymmärsin). Ei mitään haittaa tästä sairaudesta, antaa vain muutaman asian lisää pohdittavaksi. Runo (vaikka mietin äsken "KAVE LUONNOTAR"

pohdit tavaksi
nämä
sanat - tavat
sanottavat
kieltä (1) kieltä = about language, 2) say no, deny, 3)

hmmm., ajatus katkesi kun mietin merkityksiä siis tuo : KIELTÄ - KIELTÄÄ.

en sille Nuutilalle lähetä tätä: KIELTÄ KIELTÄÄ. Koska - mutta mun on kieli, mun on Kalevala, mun on. sanat soivat, mitä voivat, saivat mitä toivoivat. toin soivat ("Toi" on mun lempinimi, tulee sukunimestä. "Toi" jota töllätään...."Toi" joka grillisafkat toi. )

Myrsky myrkky.

Niin, no hän voitti. Mitä tahtoisin saada aikaan että vielä auttaa "suuremmaksi" (ollaan CH:n kanssa päästy näistä pisutin jutuista hyvin ns. kuiville vesille - pelkäsin alun perin, että miten pojan kanssa - mutta nyt hän 5 v. tietää, että pisutin kasvaa ja pienenee, on itse huomannut. Ohitin "miksi" kysymyksen sillä, että sinne menee verta (näin se minun aikaani opetettiin) - ja nyt on sitten löystä STRIKE housut, että toiset ei nää onko se pieni vai suuri.

Itseasiassa olen : MATALIN KATALIN MATELIN KATSELIN.

Ehkä se on parempi : kieltää kieltä. / tulen sieltä.

Sen on elämä opettanut, että mistään ei kannata haaveilla. Isänikin, haaveita vaikka koko kylälle jakaa, eikä kovin moni toteutunut. Mutta grilli sentään pyöri, vaikka oli joskus konkurssin partaalla - sitä hermopainetta (ja minulle oli kirjasto) niin että tunnen kyllä sympatiaa jokaista yrittäjää kohtaan. Varsinkin jos hän on hyvä ihminen (she). Ja senkin olen huomannut, että kaikki ihmiset eivät tule vastaan. Anna sitä pahaa asiaa itsessään pois sitä salaisuutta. (uutta, on kieli tämä taikuutta, tai kuutta). Ei, juovat ihmiset varsinkin näkevät pahana sen auttajan. Näkevät mitä eivät itsessään hyväksy. - VÄHEKSY, sana jota mummoni käytti. "Make it smaller" vai?i

I HAVE DRAMA MIND, USING IT ON MY OWN LIFE, HELPING THOSE WHO NEED ME - NO, IT´S ME U SEE, IT´S THE PERSON, THE OTHER ONE. THE WESTERN GAME HAS BEGUN. AND IN THE PARTY THEY GONNA START USING THE WORD "THE FISH IS FUCKING!" HER HOLE WORLD, THE FISH IS FUCKING - YAHAHAHAH! NO ONE CAN ACCUSE NO ONE SEE EXCEPT SHE WHO UNDERSTAND IT. SO WHAT´S BAD IN A FUCKING FISH`?

Olen kuin mikä tahansa teiniäiti ja kuuntelen jotain RAP-musiikkia kun haluan kuulla, että laulaako ne "eeeeija" - ja lapsi tahtoisi jo että minä haen hänet 5 v vuoteesta. Eilen sanoin sen CH:lle "NEW SICK" "MUSIC" ja tänään äidilleni (Eila) - se on tosi pieni ero mikä siinä on Olen ottanut ensimmäisen askeleen. Kuten kirkon portailla puhumalla - näyttelemällä Jumalasta, vaikka en tiennyt, mikä se moinen on. Se suurenmoinen, olla aina tahdoin aina joku toinen, niin selvästi raiskauksesta tietoinen, mutta on oltava tie toinen, se luoksesi vie, WHY DON´T GOD SAY TO ME, HE GIVES ME MY ANEMIES - cause I haven´t yet read old Testament much enouhg. Ystävä.

"Ja sitten näkymätön prinsessa miettii, kuinka ystävät näkisivät kuinka suurenmoinen tuo nainen on."  (äh, ei tää nyt)

Kahvi kuusta
Puhun taikuusta
tai Kuusta Katsoo
Rakkaani, on runo hänen
minun ääni

koko kierrettävä lääni
mihin taas lyön mä pääni
olen etäällä, en täällä ja mitä minulla on päällä.

My Boy My toy in Dubai sydämensä soi
minua katsoi
minä häntä.

On puhuttava sydämen rumin kuvin
on ääneni kai kuuluvin
ja rakastettava kuu luvin
Kun yhtä tahtoo toinen toista
tämä elämä on suurenmoista

My Boy, My Toy Sydämeni sulle soi
Sinusta henkeni maksoi
lunnaat, itkevät lähötäni kunnaat
kuin nait, sitä sait, kun sait, sitä nait

Vielä viisi vuorokautta,
ulos mene tätä kautta
Ja karhun heleä ääni
mikä on täällä mun tehtäväni:

ystäväni, lippu loi, loppu soi, katsomo katsoi
jo toinen yö
sama työ

Ja salaisuus sydämessäni, sen miehen on
tehtävä enemmäin kuin mihin sen yltää
TÄYTTÄ PÄÄTÄ TÄHTIIN, KENEN KANSSA MINUT NÄHTIIN
FLIRTTAILEVAN KIVUN KANSSA
OI SE MIES EI OLE ANSA

LOPPUMETREILLÄ,
EI ENÄÄ SANOJA OLE JÄLJELLÄ TEILLÄ

MAN SICK - NEW SICK - MUSIC.

--------------------------

En ole varma voinko kuunnella sitä Hectoria enää. Kuuntelin sitä kun olin 17 v ja nyt pahasti haittaa kun ajalttelen herra Mozbachia tuo mielikuva eräästä toisesta. Migri ei ole ongelma - heti kun se mies sanoi mitä hän tekee työkseen minä ajattelin, että hänet minä elämääni tahdon. En ajatellut rakastetuksi. Mutta nyt kello on 9.13. Olen nostanut CH:n vuoteesta kun uikutti sitä ja katsomme lastenohjelmia. Sen jälkeen (1) kahvi, 2) kirja Kilpolaan / väkivaltatyöntekijälle 3) negrospirituaaleja) Olen  alkanut asettaa rajoja entisen perheen miehille ja niiden rajojan yli ei todellakaan tulla. En aio olla sellainen yksinhuoltajaäiti, joka valittamalla valittaa, että kun eivät tee sitä tai tätä. Kyllä tämä elämä on ihanaa, kun on niin paljon pohdittavaa.

Uzlima snaijaa, NIIN SANOTUSTI.

- mää - 70. 

EI TAIDA HÄITÄ KOSKAAN TULLA, KUN TULEVAN MIEHEN ANOPPI (ÄITINI) TULEE KUISKUTTELEMAAN MORSIAMELLE ETTÄ OLETKO LÄÄKKEESI OTTANUT. Muuta tämä nainen ei oikein osaa - no, taloudellisesti auttoi kyllä.