"Suru laukesi" Olo on kuin opiskelijsolussa. Lapsi leikkii, pitäisi siivota, keittiö on banaanikärpäsiä täynnä. Olen lukenut Natalia Goldbergit. Ei ole mitään selvitettäviä asioita aviomiehen, tulevan entisen kanssa. Olenhan minä joskus muitakin rakastanut (häntä vain vähän) mutta siitä on niin kauan aikaa. Lapsi akrobateeraa niskan päällä. "Lähin este on sydämesi" "Sydänvesi virtaa" Tuollaista jos "tarjoilet" hoitajille olet hullu, Jossain tuota runoudeksi sanottaisiin. Lapsi leikkii afrikkaleikkejä, ei ehkä itse huomaa sitä. Mekot ja puvut huiveista. "Mitä puhuu hän - hui - meistä. Pidämme kiinni jo huiveista" - onko mies pelottava vai se mitä hän puheellaan saa aikaan. "pidämme kaduista pimeistä" Lapsi on ihan leikin maailmassa. Pikkuinen koira oli "jätkä". Saattaa siitä muutakin tulla kuin pappi. Siihen vain liittyi se tarina, että hän EI NÄHNYT äidin ja isän tekevän (huonoa) seksiä koska isä meni juuri samalla sekunnilla omaan huoneeseensa olohuoneen sohvalta kun hän tuli äidin huoneesta sanomaan että äiti mennäänhän me sinne kirkkoon. Ja SITTEN sanoi että tahtoo papiksi. Ja sitten ne aikuiset ihmiset sanoo, että niinhän ne lapset tahtoo, ettei se (koskaan) niin käy. Ja kohta on aika kertoa tarina. Monta tarinaa. Olemme päässeet jo siihen vaiheeseen, että CH nukahtaa n. 10 minuutissa. Ja tuota lapsen leikin maailmaa pitäisi ymmärtää. Huomisen tehtävinä olisi kirjoittaa kirje filosofian proffalle - selittää tilanne, ja toisella saada selvä onko LTO paperit mahdollista tehdä loppuun.

JATKO SIIHEN ICAKHA tarinaan.

Se Amer toimittaja sanoo Icalleen, että DON´T MAKE YOURSELF INVISIBLE, SHINE. Your mine.

Kauniita suomalaisia sanoja:

- Hyvä  = good
- Hyväillä = touch the other in a sencible way
- Hyväillään = two people touch eachother in a caring and curing way.

--EAC - hot- HER....JA TÄSSÄ TUO EAC=MAKE. Yep, this is finnosfer englerer.

Kyllä maailma on niin ihana ja oleminen siinä. Paitsi jos katsoo politiikkaa ja sotia. Ja mikäpä sen ihanampaa kuin kiduttaa itseään niillä.

CRIME REPORTER - yes, I´m absolutely sure about this person.

rep - or - ter.

rep=haastattelu
ter=kuolema

Lapsi leikkii ja talo tulee entistä sekavampaan kuntoon. Ja kun talo on sekava, on myös emäntä pakosti sekava.Tilanne on siis vakava. En enää ole mukava. VAIKKA SIELTÄ VIHDOIN TULISI ANOPPI (afrikkalainen nainen, ei tule saunavihdoin) NIIN TAKAISIN EN SITÄ MIESTÄ OTA.