Siivousapu kävi tänään. Aloitimme pienen vihkosen nimeltä SIISTIMISEN FILOSOFIA. Niin kiva tämä Alanko on (naispuolinen, S.) Eräälle henkilölle ehdotin $$-merkkiä. Ns. Tupla-dollari. Illalla olisi sauna. Minulla on kirje kirjoittamatta FILOSOFIAn professorille, sekä OK:ään. Ja mitä tarkoittaa "TUO MULLE TULINEN MIEKKA." Kerubi vartioi etteivät työhön pakotetut Aatami ja Eeva pääse takaisin paratiisiin. Niin kai sitten. Sisäinen rauha löytyy yksinkertaisista asioista. Katson kiveä, joka on tietokoneen päällä. Se ihanasti "on" - ei kuten ihminen joka on levoton ja häilyvä, arvaamaton tunteissaan.

KÖYHÄILLEN - KÖYHÄ - KÄYHÄN - KÖYHÄN. Jos KÖYHÄ on henkilö, jolla ei ole mitään, niin miten mikään voi olla KÖYHÄN?

Illalla nukkumaanmennessä (CH:n kaakaota kaatui yöpaidalle, joka on valkea) (eniten lapsi maailmassa on lapsena äitiään rakastanut) tuli mieleeni, kuinka äitiä hakattiin ja lyötiin eikä kukaan auttanut. Kun ei voinut kuin kuolemanvaarassa rukoila Jumalalta, että pelasta. Eipä juuri että pelasta synnistä kun olen syyllinen vaan pelasta että meitä ei tapeta. Kaaos, kauhu, hätä, elämä, kaikki. Ja samaa maailmalla kun katsoo uutisa, kaaosta, kauhua, hätää. Ei tee mieli kääntää kanavaa vaan katsoa enemmän että mistä tämä johtuu. Ei koko kuvaa, jossain vain räjähti jotain. Ajatus, että ehkä se pian loppuu. Joku vahinko varmaan, ei ehkä suunniteltu. Ei muka sotaa. Onhan. Mutta tosiaan, ei kai meidään suomalaisten tarvitse siitä välittää. Kunhan hoidetaan nämä OMAN MAAN KÖYHÄT. Kunhan MEILLÄ on hyvin. Kun ME olemme suomalaisia. "Suon-alaisia" te olette.

Vähän toisenlainen rakkaustarina taas. Mutta innostuuko Harley Davidsonilla ajeleva radikaalipappi suomalaisista kuusista. (kuusi=puu, kuusipuu+kuusipuuu+kuusipuu=pedon (ei pelon) merkki täällä). Entä mitä ajattelee Maajussille morsiamen juontaja "Oi oot kuusta kuvattava" - tekstinpätkästä. Luopuuko CH "jätkästä" joka on joku pehmolelu. Onnistuuko huikea suunnitelma "vietellä" aasialainen toimittaja vietteliän synnyinkaupunkiin, että tämmönen ---- juttua se vaan ---.. KÄYTTÄÄKÖ VASEMMISTOLIITTO saamaansa tekstinpätkää: YHÄ KÖYHÄ - YHÄKÖ YHÄ. hmm. KÖYHÄ YHÄ - KÄY HAHA. Auttaako joku, jos kalastajan asenne on, että antaa kalan viedä, niin suuri sen olla pitää. Pelastaako joku suurilta suunnitelmilta, koska ne menevät mönkään, koska tekijä sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriöt. Ensin tehdään - ja sitten itketään, kun voimat eivät riitä, minkä aloitti. Onko nuorisolla muuta tehtävää kuin humaltua?? Naisen paikkahan on olla kaunis, jotta mies voi häntä ihailla. PASKAT! Naisen tehtävä on olla vaarallinen, viimeiseen asti aseistettu. Yksikin väärä sana ja nainen voi tappaa. Siellä liikkuu rosvoja ja ryöväreitä, väärintekijöit. Naisen tehtävä on auttaa miestään. Ei tuollainen siivoamistyö ketään paljonkaan auta. NAISEN TEHTÄVÄ ON OTTAA RAKKAUS VASTAAN, EIKÄ NAURAA SILLE - sillä olen minä sellaisiakin "hyväksikäyttäjä"-naisia tavannut. Naisen tehtävä on sulattaa näkemänsä ja kuulemansa ja sulattii, mikä on totta.

KUU TAIVAAN
KUUTA IVAAN
AINA VAAN
AI NAVAAN.
AIN VAAN.
 

Ja naisen tehtävä on olla hiljaa silloin kun mies lepää. [lepää / leipää]. Nojaan sohvalla päähäni. Pitäisi etsiä verokortti, pitäisi etsiä opintolainan maksulappu. Pitäisi juoda kahvia. Oikir kosta - oi kirkosta - Flunssan tuntua kurkussa. Jos siivoaisi vielä, niin asunto olisi oma. Kotipalvelun käynti pysäyttää kaikki jutut. On vaan jäljellä sosiaaliviraston avun varassa elävä vanha nainen. On vain siivous. Tulee mieleen, että mitä järkeä on kerätä noita kirjoja omaa kirjastoa. Normaali ihminen käy työtssä eikä haaveile "joutavasta" - sen koululaitos varmaan karsii pois. Väsymys kaikesta tehdystä työstä, sillä olenhan minä sitäkin tehnyt. Ja mihin se on jäänyt muistiin. Mutta se hirveä paikka ota piti sano kodiksi. On sellainen intuitio, että pitää löytää joku ihminen, enkä vielä tiedä kuka se on.