Kävimme kylässä vaikka CH:llä ei ollut kylävaatteita vaan arkipäiväkotivaatteet ja minun korvakoruni eiävt sopineet ABI-paitaa, olivat kirkkaat. Lähtiessä huomasin, että Käpylässä siinä kyläpaikan vieressä olevassa tehtin jotain vaatektöitä, ulkomaalaisia ihmisiä. Otin kukan mukaan. Kotiin mennessä äitini soitti ja vannotti, että LAUANTAINA EMME SAA LÄHTEÄ MINNEKÄÄN ja että taitaa olla liian paljon nyt vauhtia (näin hän sanoi, kun olimme metrossa). OIKEA ÄITI OLISI KYSYNYT JA IHMETELLYT ETTÄ EIKÖ TEILLÄ MUUTA PAIKKAA OLE MENNÄ KUIN NATALIAN LUO. Mutta ei. Alepasta ostin Alkuleipää (saman hintaista kuin Rastilassa- jossa kuulea asuu Ceasar, kuten Kristian sanoi.) ja otin syötäväksi 2, loput neljä pistin pakkaseen. Siis meidän MIELENTERVEYSHUPPARISSA se "hullu" ei koskaan halunnut saadakaan järkeään takaisin. En löytänyt sitä varastosta. vittu: IHAN HYVIN MINÄ VOISIN PISTÄÄ SUVUN MIELIKSI PÄÄLLE T-PAIDAN (se pitäisi taas teettää) ETTÄ RIKOLLINEN, niinhän isänikin oli - ollut. Minä niin rakastan niitä aikoja, jolloin keskusteltiin ja kerrottiin kurjasta kohtalosta ja lapsuudesta ja oli niitä haaveita - ja katsokaa, ihmisistä tuli mitä he halusivat.

"My heart is full of shadow, I am not a widow, and the window, don´t know whose reflection it is, so glad to be me, not Beam.So, You think You can decide what I should and should not do? To prove these nonsense things you think about me you need to investigate all I do, and that is impossible. There is no crime, only my mind does this. Last person to say anything in the room is Police."

"No, mr and Mrs so called Clean, I do not shame my Father. I think he laughs much better than you with your dirty fingers when you watch this television program. I said to this Mimo (and this is true) I love him allways (=aina), but wow, didn´t knew him ever before. It had to be a rockman in Saudi-Arabia untill I could confess I really loved him. And hadn´t been ever so happy untill I woke beside him. "Can You Teach me theater, you have done it so long" - he said to me. What a strange thing to say to a girl age of 19, and he 31. I´m never gonna see him again. How can a man say to a woman that he loves her if he doesn´t know that the woman doesn´t yet know what love is.

Kello on 23.30, CH on vielä valveilla. Yritän saada hänet syömään jotain. (äitini on joskus ollut harjoittelijana lastenkodissa, 60-luvulla) Kyllä minun kirjoittamani murhamysteeri alkaisi siitä, että kohde ei kuollutkaan ja hän kirkuu näyttämöllä:"Minua ei murhattukaan, minua ei murhattukaan."

 

BURN FLAG BURN! Wow, wow, unless if!