Minulla oli aika omalle hoitajalle (jääköön nimi tässä mainitsematta, työtähän hän tekee) klo 13 Itäinen psykiatrian poliklinikka. Kerroin hoitajalle, että keksin nimen LASTENTARHANOPETTAJAN opinnäytetyölle. Hänestä se oli huolestuttavaa, että otan esille vanhaa opinnäytetyötä? - Kai hän ymmärsi, että kyse oli paperista, jota ei ole vielä palautettu? - Ei hänen mieleensä jäänyt se nimi ETKÖ SAA VAI ETKÖ OSAA. (Tuota nimeä voisin englanniksi ihmetellä vanhalle luokkatoverilleni Helille, joka opiskeli KVL:ssä (kansainvälisen viestinnän laitos) englantia Savonlinnassa, jonne minunkin opinnäytteeni olisi aiottu. Kelaisin siinä esipuheessa, joka tekemättä, että miten voi draamassa pyytää, käskeä, kehoittaa alle 6 vuotiasta lasta - ja samalla muistaa, että kyse on luovuudesta. Winnicottia en opinnäytteeseeni saanut. Hoitajalleni kerroin, että kirjahyllyssäni on Alice Milleriä - että tarvitsen työpöydän, että kipeästi tarvitsen kirjahyllyjä lisää. EDELLISELLÄ KERRALLA HOITAJANI KATI (!!) SANOI (hänellä on sama sukunimi kuin naapurin Arialla) SANOI MINUN OLEVAN KUNTOUTUSTUELLA. (se tulee sairaspäivien jälkeen). Samaan TIIMIIN kuuluva LÄÄKÄRI vaäitti Kelalle minun olevan VALMIS LASTENTARHANOPETTAJA. Sain luvan ottaa ketipinor lääkettä 100 - 200 mg lisää, JOS ja KUN HALUAN. Väitän, että sen vireystilan TUNTEE  (kun on teatteriharjoituksia tehnyt, joissa tuo oma olemassaolo tärkeä thé = tee, étre=olemassaolo) - jo ennen oireita. Kerroin, että mielialapäiväkirjassa + 2 ja + 3:n välissä tapahtuu jotain, että oma elämänhallinta, elämäntilanne sumenee, ja tekee kaaoksessa vääriä ratkaisuja. Tai käy kuten minulle, että olen jutellut joidenkin ihmisten kanssa eräällä viikolla ja seuraavalla viikolla ihmettelen, että keitä nämä imiset ovat - siis jossain esim. ravintolassa, jossa kahvilla tai vedellä, kun ei ystäviä joiden luo mennä. HOITAJANI EI SANONUT, ETTÄ EN SAISI TEHDÄ OPINNÄYTETYÖTÄ, MUTTA TEKI SELVÄKSI, ETTÄ SE HÄNEN MIELESTÄÄN OLI ERITTÄIN HUONO IDEA. Kerroin, että jos en saa tutkintoja valmiiksi, olen sosiaalinen hylkiö. Ehkä parempi olisi ollut "yhteiskunnallinen hylkiö". Mielisairaalassa tein selväksi, että teen itsemurhan, jos en pääse tekemään opettajan pedagogisia opintoja. En näin suorin sanoin, mutta kuitenkin. Ystäväni Sarin mielestä, minun pitäisi mennä töihin lastentaranopettajaksi, koska töitä on niin paljon avoinna. Hän, yliopistossa toimistopäällikkönä oleva luokkatoverini käytti sanoja:"Mene pelastamaan ne". Kerroin hänellekin tämän päiväisestä. Teen kuitenkin niin, että otan ensin selvää, että ONHAN MINULLA VIELÄ MAHDOLLISUUS SAADA NE PAPERIT. Sain kiitosta siitä, että toimin enkä jäänyt uhrin osaan tässä perheväkivaltaistuneessa perheessä. Tosin silloinkin hän oli sitä mieltä että lastensuojelu ja poliiisi oli huono idea - näin MUISTELEN, ei siis varmaa faktaa eikä mutua.

Valmistaudun lähettämään viestin:"THE SYSTEM MADE IT´S FINAL FAILURE. I´M TOTALLY YOURS WHEN WE MARRY. IT´S GONNA BE A LITTLE BIT TRICKY ROAD, BUT I´M YOURS" - ICA KHAN-.

Niin, ja mitä muuta tapahtui Rastilan metroasemalla tänään. Otin esiin Huawei Ideos puhelimen, enkä enää löytänyt ebuddya ja messengeriä (puhelimen otin pois kaulasta kun näin hoitajani, mustissa housuissa oli tahra, mutta en jaksanut sitä pyyhkiä pois - he huolehtikoot nyt puolestani siitä että herra aviomieheni, tammikuussa entinen (OLI NAISEN TEHTÄVÄ SIIS HUOLEHTIA VAIN KODISTA? New African lehdessä naiset tuumivat että jos on miehellä oikeus useaan vaimoon, niin vaimolla pitäisi olla oikeus useaan mieheen) ei käytä väkivallalla uhkailua lapseen OLLENKAAN. (olen syyllinen!!!  mutta ehkä anteeksi saanut!!! en minä tiedä mitä CH sanoi poliisitädille, Heidi Niemelle).

Aviomies näki tietkoneeltani Adeel Khanin, Dubaissa asuvan jonkin sortin toimiston työntekijän jolla oli itsestään ja ystävistään pätkä youtubessa. Sanoin miehelle vain, että en tiedä kuka se mies oli. En poistanut niitä kuvia pois, vaikka aavistin "vaaran". Ja kysyisinkö, että kuka oli ottanut ne kuvat hänelstä jossa hän oli kotonaan Borgossa (Bobo...) ja joista näki, että hän voi hyvin Suomessa.

Niinhän se on, että ulkopuolinen yleensä näkee vain sen mitä olen tehnyt ja se - joskus ainakin - herättää kunnioitusta. Ongelmakohdat ovat vain hiukset ja siivous. Vaatteet.

Otin hieman sitä lääkettä ja puraisin sen 200 mg:n 100 mg:ksi.

Se messenger puhelimesa. Minä EN ajatellut että TÄMÄ ON JUMALAN MERKKI, että pitää lopettaa tämä IHMISSUHDE (taivahan vallat mikä tarina!) [mitä? viesti, että MY HOLE EXISTENCE IS YOURS WITHOUT SEPARATION TO DIFFERENT PIECIES] (minun, jonka englanti oli C, ja tykkäsin käyttää sanaa "human being") vaikka mies on.... - ja loput jääköön hämäriin....