Asiat ovat "häveyksissä" - liekö kenenkään muun kuin äitini sana. Mikä se on? Hävitä? Häpy (=pyhä).

Lähetin tekstin
TÄÄ ON CRAZY APINA
JA SEN CRAZY KAPINA
SIIS KATSO SINÄ IPANA
MIKÄ AIKUISISSA VIKANA.

toinen versio (koska näitä täytyy olla)
TÄÄ ON CRAZY APINA
JA SEN CRAZY IPANA
SIIS KERRO SINÄ
MIKS AINA TULET VIKANA.

Rahaa löytyi ja lompakko. Kerroin äidilleni, että sosiaalivirkailija sanoi kuullessaan kotioloistani (joisaa vannoin, etten rakasta ihmisiä en ketään, koska apua ei tullut) että olivatko ne molemmat mielisairaita. Sitten kerroin äidilleni, että olen joskus ajatellut, että mitä tuumaisi teatteriporukka, jos se joutuisi näyttelemään lavalla jossa sangoissa ihmisjätettä. Funktion tällehän me jo tiedämme. Äitini sanoi että kannattaako sitä tuollaista ajatella, onko se järkevää. No - tämä mielisairuas on sitä, että saa ajatella, toiminnot ratkaisevat.

Lisää CRAZY APINAA:

KUULE SINÄ IPANA,
MINÄ KERRON SULLE MIKÄL SUSSA ON VIKANA.

Voin vain kuvitella, että se nainen räjähtää kappaleiksi, pää hajoaa (scanners) kun tulee tieto / uutinen uudesta aviomiehest (se on päätös ja se pysyy - chatissa joku yritti, että et kai sinä usko jne. MUTTA tämä on suomalaisn naiseen riemuvoitto - minä sen halusin sillä "siunaamalla sekunnilla" kun "taikapeiliin" - eli magic mirroriin pamahti teksti "I AM A CRIME REPORTER" - voi pyhä luoja, että sielu huusi heti, että tätä ihmistä minä en saa IKINÄ elämästäni hukata, tää se on nyt.

lisää Grazy apinaa:

JA ÄITI SIELLÄ VIEKKAANA,
MIKÄ LAPSELLE SUURENA TUSKANA,
SIIS TULES KANA
TULE TUPAKKANA
TUHKANA
jA MUNA MÄTÄ ON,
 

Kyllä : I wanted him - I got him. Eiks se tää ois ihan hyvä haalause?

Sit se äiti pitelee sitä rahalaukkuaan (ei sillä enää oo) ja nielaisee tekohampaansa kun ei voi sanoa mitä ajattelee. Ei sellaista naista tarvitse vapauttaa. Tai sitten tämä on minun omaa kuvitelmaa - ei hän tuollainen ole.

Kirkossa huomattiin, että Jeesuksen asento ristillä on sama kuin voittajan asento maaliin tullessaan. Minua inhottaa, että minä muistan kaiken niin hyvin. (kuun jyvin, onko kaikki hyvin). Liian monimutkaista, jos pitää ajatella, että miten vanha naine kestää toisen ihmisen avioeron. Suurin murhe tosiaan äidilleni on, että pesenkö minä astiat. Olen ollut hänelle tiukka, hän EI puhu minun juttujeni päälle puhelimessa. "Tuletko sinä töihin?" Ja tulinhan minä, niin hänen ei tarvinnut joka kesä opettaa uutta tyttöä tekemään ruokaa, rahastamaan ja kestämään asiakkaiden - niin no mitä nyt milloinkin. Ja saihan sitä sitten discossa käydä ennen töhin tuloa ja hauskaa pitää. Poikaystävä ei ollut koskaan. Mitä siitä sitten jäi käteen? Paljon tuhlattua rahaa. Tavaroita, ruokaa, auto, viinaa. Ja mitä jää OPETTAJAN TYÖSTA. Kaunis hymy, kun toinen sanoo:"Huora". Ja pyhä tieto, että sinä äijä HÄVIÄT (just loose my female friends) vaikka tulisit veitsen kanssa. Minusta et saa otetta, minä karkaan. Että jäi siitä toisenmoiset psyykkiset voimat kuitenkin, se kasvatti minua vaikkei niitä ihmisiä joiden kanssa olin rahasuksen muodossa tekemisissä. Minä avasin ja suljin sen paikan. Käsittelin rahaa. Joensuussa olin Huuskosen grillillä. Siellä jäi ovi lukitsematta sen naisen kioskista, joka ilmeisesti oli järjestänyt avioliiton erään Katjan ja ulkomaalasen kanssa. Ehkä- koska tuo Katja sen minulle kertoi - en tiedä sitten oliko totta. Mitä tästä otimme: YRITTÄMINEN ON EPÄREHELLISTEN IHMISTEN AMMATTI. No - ei ehkä kaksi esimerkkiä ole tarpeeksi - induktio. Teininä olin siellä Tori-Hallin kupeella, filosofian klassikkokirja mukan, istuin yksin ilman viinaa - toiset kiersivät rakennusta 83 ja ajattelin, että tämä maailma ei ole hyvä paikka näin.

Kyllä vain, seuraavissa häissä on läsnä RIKOSTOIMITTJA MOZBACH. MInä yritän nyt löytää verokortin, niin saan 200 € - 6%

Paha maailma, jos äiti häissä sanoo:"Kunhat et tule" - pst, te tiedätte kyllä mitä minä tarkoitan.