Katsoin illalla ohjelman, jossa vilisi Pakistania,Afganistania, terroristeja ja katsoin Osama bin Ladenin kuvaa, että jos en tietäisi mitä hän on tehnyt niin hän olisi mielestäni aika vetovoimasin näköinen mieshenkilö. Voi vain ihmetellä, että missä se on nyt se sota, josta ei meillä mitään tiedetä? Missä ovat USA:n sotajoukot, jotka median mielestä eivät ollenkaan sodi, ainakin mitä minä olen mediaa lukenut televisiosta. Meille normaalisti näytetään ja kerrotaan kun jossain on räjähtänyt itsemurhaisku ikään kuin joku yksittäinen tapahtuma vain eikä kenenkään aikaansaam maailmantilanne. BBC-näyttäisi kertovan vähän tarkemmin.

Mozbachille pistin paljon suomenkielisiä sanoja jota tuli mieleen. Esim. ÄLÄ = DON´T ja ALA = START. tai ground. Elämässä on vaihtoehtoja, tässäkin: joko vietämme koko loppuelämämme yhdessä - TAI - hänelle on sattunut siellä jotain, kun puhelin ei enää ollut käytössä. TAI minä nappaan jotain muuta suomalaisesta kulttuurista. Täytyy elää vain yksi päivä kerrallaan, siinä äitini on oikeassa.

CH valitti jalkaanssa aamulla päiväkotiin mennessään, koska illalla rakensi "kerrossänkyä" tuoleista ja tuolit putosivat. Sanoin sosionomi lastentarhanopettajalle siitä. Siellä on sellainen nimikin kuin Kaimer. Koti alkaa tuntua huolettoman opiskelijan kämpältä, kun vielä saadaan minun ja CH:n aikataulut sovitettua yhteen, niin eiköhän tästäkin opiskelijasta maisteri tule. Luin kaupassa ET-lehdestä jutun Ismo Alangon äidistä Anna-Liisa Alangosta. Maisteriksi yli 40 vuotiaana ja sitten 49 v ylioppilaaksi - ja toiminut yliopiston lehtorina.

Illalla olin CH:lle hyvinkin ankara siitä että sain katsoa sen muslimi ohjelman. Hänekin ryhmässään on 16 muslimia. Ehkä ei kannata ajatella tätä Rastilaa pitemmälle. Ei Suomea suurempia asioita.

Siinä Icakha - sadussa se näkymätön prinsessa sanoo, että sen pitäisi saada loistaa "Shine" - sitten ihmiset tietäisivät, että se on olemassa. Se on tehnyt jotain sellaista, mitä ihmiset eivät tiedä sen tehneen. Mutta se prinsessa ei ole paha, sillä on myös toinen peili, jonka se näyttää ystävilleen, niin että ystävät näkevät siitä, mitä he ovat tehneet ja uskovat tekemiinsä asioihin ja omaan itseensä. Mutta kun se itse katsoo peiliin niin se näkee sieltä Prinssi Amerin (vai Kaimerin) (Val Kaimer) -- eikä siis omia tekojaan - (tämä lie kristinusko systeemi....siellä taustalla) Engl. kielinen dialogi menisi näin:
- I shine
- You can´t be mine.
- I drink some vine
- You´re so devine.

De Vinetto Voguli Mog!