En enää muista, mikä oli syynä, mutta CH viskasi koko oman huoneen vaatekaapin sisällön olohuoneen lattialle. Ilmeisesti jotain piti löytää. Nämä vaatteet saavat nyt kyllä olla lattialla vähintään sunnuntaihin saakka, silllä epäilen, että jos ne heti kerään, nuori herra ne heti myös sitten viskaa takaisin. Otan kodissamme virallisesti käyttöön sanonnan SIKASOTKU, koska en pidä käyttää sanaa "sekaisin", "sekasotku". "Sekaisin" sanaa voidaan käyttää minusta, en siis tahdo liittää sitä sen enempää kotiimme.

Kävimme Itäkeskuksessa. Kirjastosta löytyi Eemeli äänikirja ja Narnia-kirja. Minulle löytyi Platonin Valtio ja Chomskyn ohkainen Tulevaisuuden Valtio. Government of the Future. Näitä voin uutislähetysten välillä lukea kotona iltaisin (kanunokirjallisuutta en, se on jotenkin turhaa, kun oma elämä on "jännempää" - no, joku Paul Auster olisi lukemisen arvoinen) Pitäisi muistaa mitä Hobbes on sanonut yhteiskunnasta, mutta en muista. FILOSOFIA on niin ihanaa, koska se on pelkästään ajattelua. Kävin läpi olohuoneen pöytää ja sain sitä siivottua. Ainakin pois lähtivät vanhat lehdet ja mainokset ja joku järjestys löytyi kirjoille ja lehdille ja Raamatulle ja dvd-elokuville.

Eräs tarina pääsee vähän alkuun, kun prinsessa valittaa kosijalleen että my heart is ice, and does not feel nice when it is melting. Ostin päiväkirjan, jossa on Aku ja Iines kannessa. Edellisessä on hurvitteleva orkesteri soittamassa jotain. Aloitin kirjoittaa sitä heti kun oltiin turvakdissa, sen jälkeen kun olin lopettanut sen päiväkrijan pitämisen, joka alkoi kun Victorin kanssa kohdattiin. Päiväkirja on ihan ehdoton minulle. Muuten en tiedä mitä päätöksiä olen tehnyt ja miksi. Ja miltä on tuntunut. Tämän Akun ja Iineksen ostin Tarjoustalosta. Kuin myös Mikki, Iines ja Aku lasit á 1,79 €. CH sai viimein Zhu Zhy Petsin, jota on kauan toivonut, koska sellainen oli nyt myytävänä tarjoustalossa puoleen hintaan 6,45 €. UFF:ltä hän sai nuken, jolla on intialainen kolmas silmä, kaunis mustatukkainen ja tarzan-housuinen. Kävimme syömässä kebapin ranskalaiselta, hyvän makuinen, mausteinen.

Pistäisin suitsukkeen ja kynttilän palamaan, jos olisi sytytin tai tulitikut. Ja sitten ostin UFF:ltä ARussellin kirjan Jumala puhuu.

Ja monenmoista muuta, josta nyt alan kirjoittamaan päiväkirjaani.Kun vain jaksan kirjoittaa pahan oloni ja sen syyt päiväkirjaan, jaksan olla iloinen ja onnistuva toisten ihmisten seurassa. Niin se on