Piti ostaa kahvinkeittimen suodatinpapereita, tuli ostettua vahingossa valkoisia. Euron kaupasta ostettiin CH:lle uusi punainen hattu, jossa on sydämiä. Syksykäyttöön. Arian isä jo rapuissa kehui sitä. Tummapintainen mies tervehti minua kaupan käytävällä ja tervehdin toki takaisin. Sitten kun kulmasta käännyin suodatinpapereille, hän sanoi että enkö olekin CH:n äiti - ja minä, että olen. Hänen pikkusisarensa on leikkinyt tarhassa CH:n kanssa. Hän jutteli toisen pikkusisarensa kanssa suomea, vaikka ensimmäinen äidinkieli se ei murtamisesta päätellen ole

Hani Rabbini Khar on Pakistanin ministeri, luin sen androidin wordl-news-palvelusta Pakistanin lehtien kohdalta. Se taisi sittenkin käydä niin, että toinen kirjoittaa, että I am a crimereporter - ja toinen sanoo:"I need u in my life" - eikä että tämä tuli minulle YLLÄTYKSENÄ, TÄYTENÄ YLLÄTYKSENÄ. Ja minun mahalasku politiikan porteille: YHÄ KÖYHÄ - YHÄKÖ? YHÄ. Eihän herrajumala vasemmistoliitto tuota käytä - nehän on HALLITUKSESSA.

CH:lla on poppareit (pop corn) ja Dumle kaakao oli halpaa, vain 2,99 € vaikka luulin sen olevan (muistelin) yli 3 €. Opintolainaa on lyhennetty, vielä jäi tätä yhtä lainaa 2 100 € - 455 €. Sen lisäksi on kaksi muuta lainaa. Ja mitä teki sosiaalivirasto? Maksoi kesän vuokravelat, joita mies ei suostunut maksamaan, koska päällä avioero. Tekisi mieli melkein viedä heill ruusu. Eihän se mahdoton summa ollut n, 96 € / kk. Luvassa on kirjahylly, mikä olisi tosi tärkeä, tärkeämpi kuin työpöytä, voin sängyn laidalla tehdä hommia. Tosin, työpöydän ääressä saattaisi tapahtua enemmänkin kuin yksi tai puolitoista sivua Levinasia. Kirje proffalle on vielä "auki" eli tiedän mitä kirjoittaa, en vain saa aloitettuksi, koska pelkään, että mokaan. Toki sinne tulee sekin, että sitten kun työ toivonmukaan olisi keväällä tehty niin Crime Reporter Amer Suhail Khan olisi myös Suomessa. Sitä saa mitä tilaa, se oli intuitio. Siihen pitää nyt taas luottaa. Tässä saa monenlaiseen paskaan kyllä varautua tämän elämänkäänteen kanssa. Tietää jo etukäteen miten monet suomalaiset reagoivat tällaiseen. Suomi suomalaisille ja maailmanpolitiikasa viis. Voisi kysyä että mitähän kansanedustaja Teuvo Hakkarainen maailmanpolitiikasta tietää? Tai että luottaako ne, että Suomi on niin pieni maa, että ei sen ole väliä, mitä me täällä tehdään. 

Päiväkodissa ne pelasivat peliä "kuka pelkää mustekalaa".

Mitä siitä opiskelemisesta sitten on ollut hyötyä? Elämänhallintaa hyvät ystävät. On vaara, että käymme CH:n kanssa Tarjoustalossa ja on vaara, että sieltä ostan taas jälleen itselleni uuden kahvikupien Maailma kiinnostaa eniten, ei se miten joku sitä on kuvannut. Kuvauksen taakse täytyy päästä, todellisuuteen. Ehkä siinä sivussa teatteria jonkun kanssa jossain.

Minulla oli urdunkielisistä monisteista otettu lapulle muutamia fraaseija (?) esim. mitä sinulle kuuluu, mutta kadotin ne. Onko alitajuntani nyt sitä mieltä, että minä OPETTELEN ne lauseenpätkät ihan oikeasti muistamaan, eikä vaan lunttaamaan. Enhän minä tarvitse sitä kieltä kuin tunteista puhumiseen (jos minulla sellaisia edes on - elämä on peli).