En ole nähnyt iltalehtien lööppejä, sillä tulin suoraan kotiini kun vein CH:n tarhaan. Yhtä rähinää sekin taas - en vain jaksa kantaa 5 vuotiasta ja rattaat ovat jossain muualla Olen myös siivoamisen takia räyhännyt. Ja CH:lle selittänyt, että se nyt on vain se siivoaminen, minkä takia olen vihainen. Kun on SIKASOTKU, niin sen jälkeen pitäisi olla SUSISIISTIÄ. Eikä ole. tavoittelen mahdotonta. No - eilen annoin periksi: kyllä, sitä minä olen laiska ja hullu : lazy and crazy. (mutta myös hauska ja huvittava, sitä mieheni ei huomannut aina oli vaan englanniksi tämä perinteinen suomalainen fraasi:"Älä höpötä".) Mutta Njam, Chomsky ja Platon korvaavat kaiken. Saa taas unohtaa kaiken.

Amer-tarina, jota mielessäni "kirjoitan" (niin helpostihan se syntyy, kuin kopiota teksis) - vaihdetaankin se niin, että Rema, suomalainen renttumies on pääosassa ja sitten sen tyttöystävä tahtoo ostaa Amerin osakkeita. Kyllähän tuohon voi punoa jos jonkinlaista juonenkäännettä. Esim. nainen nousee vuoteesta rakastelun jälkeen ja mies vain sanoo hänelle:"En minä rakasta sinua". Alkuperäisessa Amer tarinassa (monta versiota,, kyllä vaan) se nainen (joku) joutuu sanomaan / kirjoittamaan Amerille että hän ei luota yhteenkään ihmiseen, vain Jeesukseen hän luottaa (näinhän piti jo sanoa) Jeesus ei petä, ei jätä, ei kiusaa. Ja tyttö ei taida muusta tietää kuin pahan poissaolosta, se riittää.

Välillä sitä kaipaa yksinäisyyttä ja rauhaa kun ei enää jaksa kestää ajatella sitä, mitä muut ihmiset ajattelevat asioisa tai toisesta ihmisestä. Eilen käväisi mielessä kun olen tuon Cafe M/S Oton terassielämää katsellut, että pitäisikö juoda, sitten saisi olla ongelmineen olemassa. Sitten jos joisi, ei olisi silmätikku. Koska se juominen on niin normaalia. Sillä niillä juojilla on ihan samanlaisia ongelmia, pahempiakin kuin minulla mutta ei siitä kukaan välitä. Niiden annetaan olla. Samoin käväisi mielessä, että no, mitäs pahaa siinä olisi jos mozbach-joisi. Vaarallisia ajatuksia, osoitus, että minun pitiäis käydä AA-kokouksissa. Mutta hoitajani ei pitänyt sitä hyvänä ajatuksena, kun olin kertonut sen lastensuojelun sosiaalivirkailijoille. Minä olisin selllainen juoja, joka katsoo tarkkaan että pullo (olut) on kaunis, enkä joisi paljon. Ja mitä saisin takaisin? Yleistö hyväksyntää kun olisin kuten muut. Nollaraja pysyy, lapsuus ei katoa. (Dödö tuoksuu hyvälle, tarjoustalosta ostin suihkugeelejä että on mitä käyttää ainakin kesään asti.

Juuri nyt kaikki on vähän kuin keikullaan, mikään ei niinkuin oikeasti onnistu. Suuri pettymys on, jos noidenChomskyn ja Platonin lukeminen ei onnistu täällä kotona, kun se onnistui hyvin Itäkeskuksen kirjastossa eilen. Mozbach ei ole siis ollut messengerillä muutamaan päivään. Ja Urdustanin prinssi tarinassa prinssi tulee prinsessan luo ja prinsessalla on jääsydän. Prinsessa varoittaa prinssiä, että ei saa - kun prinsessa alkaa rakastumaan prinssiin. Se tuntuu pahalta, kun jääsydän silloin alkaa sulaa.

Olen kotona yksin, ja minulla on nuo vaatteet lattialla, tiskit tiskaamatta - pyykkikoneen voin laittaa jauhamaan - ja näön vuoksi gradukirjat tuoda olohuoneeseen. Jostain voisin ostaa dvd-elokuvilla tarkoitetun telineen, sillä dvd-elokuvia meillä on - kirjastosta lainattuja On aina kymmenen hommaa mitä minä mielelläni tekisin (jos osaisin). Ja messengerissä minä en ala nyt roikkua, en nyt. En ihmisen takia, josta ensimmäiseksi ajattelin, että tuon minä haluan pitää elämässäni mukana ihan loppuun saakka. Menin sinne mirciin vain etten olisi yksin Toisaalta, voisin katsoa elokuva! Antaa tämän sikasotkun ja gradun olla nauttia Stephen Kingin elokuvan. Kyllä, nyt minä olen PAHA IHMINEN ja teen näin! Kahviakin on vielä toinen kupillinen, kirjainkupista. Anttilassa eilen muuten sain särjettyä vahingossa yhden kupin, kun olisin näyttänyt CH:lle Maisa ja kuka lie kuppia jossa luki, että ÄIDINVAISTONI HERÄÄVÄT VASTA KOLMANNEN KUPILLISEN JÄLKEEN se kuppi jäi kauppaan. Myyjä siivosi jälkeni. Katsoimme Burtonin Alice in Wonderland - julistetta - CH:han on Liisa ihmemaassa ihminen. (täällä on hiljaista vain tuomiokirkko kello raksuttaa * Olen taas balanssissa, eilen illalla en ollut - mutta sitten ennen nukahtamista lähtivät liikkeelle mielikuvat Jeesuksesta, ja se rauhoitti.