Selitin CH.lle, että jos ihminen erehtyy jostakin niin silloin hän ei ole valahtelija vaikka hänen kertomansa asia ei "pidä paikkansa" (tuo englanniksi!! vouvou) - (is not true) - Kyllä varmaan joku suomalainen naisihminen on voinut minulle kertoa, että mikä tuo Lund on? Mutta pitää kyllä kertoa, että itse asiassa minä olisin halunnut soittaa HECTORIN "JOS SÄ TAHDOT NIIN" - kappaleen. Se on niin ihana. Se oli niin ihana 17 vuotiaana. Kun luin filosofiaa opiskelijasolussa Kuopiossa. Ja niitä bileitä...

Minulla on hyvä ja jännittävä elämä tiedossa. Eikä siihen liity rakkaussurujen vuoksi itkemistä. Minulla on aina varasuunnitelma, mitä vien eteenpäin. Ei vain pidä tehdä niistä "suurta numeroa" - "Hylkää-pelkää-yön selkään" - ei kun tarina jossa nainen hankkiutuu eroon miehestä saamalla sen toiselle naiselle.

Tokihan minä lapsuuden takia olisin tahtonut NÄYTTELIJÄKSI ja tietenkin julkisuuteen kertomassa kurjuudesta ja siitä, miten siitä selviää (not sober) - mutta elämä tällä tavalla on paljon mielekkäämpää. Väitän, että filosofian kanssa selättää monta juttua, jotka tavallisen ihmisen mielestä ovat vaikeita (huom. Youtubessa Zan Cafe - ei Zen - ja kappale Olet todella kaunis) -- niin, 40 ., sitten sitä sen hyörinän jälkeen takaisin ne asiat, jotka olviat tärkeitä kun olit 15 vuotias, ne vain tulevat kun et hätäile. Elämäni näin, millaista se nyt on on parempaa kuin se olisi ammattinäyttelijänä. Eikä näillä rinnoilla todellakaan juosta, se fysiikan kestohan se kai on parhainta, sitä odotetaan tai odotettiin.

Ja minä se olin, joka sanoi: roomalainen viemäri - meidän talo olisi sellaista kaivannut.

Kuusta katson

* kuusta päin. from the moon
* I look the tree
 

On minulla yksi homma kesken täällä Suomessa. Lähettää yksi HIETALA kotikaupunkiini : se kun oli entinen osoitteeni, kun olin yöfani. Ja minua siitä syystä haukuttiin. Kuuntelin vain heidän Varieteetaan koulussa. Silloin oli korvalappustereot. Ja hiukset pystyyn, kun muuten olin ruma ja lihava. Katsotaan toimiiko tämä Hietala - juttu....onhan minulla kirja BOMBA, joka tulee toimittaa paikallislehden toimitukseen - ja jos joku haluaa lehden omakseen on 50 € se vähimmäishinta. Niin, ellen sitten esim. (tätä EN tee!! huom!!) lähde pitämään Pubia ja --- sitä ne juottolan asiakkaat sitten ihmettelisivät. Saanhan minä VIHATA SITÄ NAISTA JOKA EI MINULLE VIDEOKAMERAA JOENSUUSSA ANTANUT TAI TIETOA, ETTÄ MISTÄ SELLAISEN SAISI? NAISTA JOLLA OLI MUISTAAKSENI OMA ALKOHOLITUOTANTO. Hyvin ihailtava nainen siis.

Kun tässä nyt muodostuvassa nettisuhteessa ei tärkeintä ole rakkaus vaan että tosiaan ensisilmäys miehen itsestään antamiin tietoihin: ja toive (je-wish) että pitää tuo ihminen koko elämänsä loppuajan mukana. Sitten kun mies on (jos on) ovella että hänellä ei ole mitään muuta paikkaa mihin mennä niin EHKÄ sanon, että niin "rakkaani" (lue: "rakkaani" - my beloved, - a person who belongs to my loved one" - or a thing that belongs to y loved one) - Suomen laki ei määrää kyllin pahoja rangaistuksia vaimon hakkaamisest. Turha tulle. JA on minulle sen GLORIAN puhelinnumero mukana, voin soittaa, että voisitko SINÄ ottaa täksi yöksi tämän miehen. Minä nimittäin en ota. Enkä usko, että (meni libraryyn kone, höh?) -- niin, CH:kaan tahtoisi.

AB= nyt urdunkielellä - minulla oli vain ajatus että ABOUT - jostakin (ei - tässä mennään kielivyyhterölle kyllä) on AB-out jossa out = ulos, mutta....!Ja tosiaan ajattelin OY // AB....