Tiskasin astiat. Pistin soimaan CMX:ää, jonkun levyn. Tykkäsin kun sanat menivät:"Meillä ei ole muuta kuin vähän rikollisuutta" - ja sitten tanssin hieman "seitsämän jeesuksen" tahdissa. Aika villi tanssi - samanlaisella matolla kuin oli psykiatrian poliklinikalla. Elämäntilanteesta hoitaja ei paljoa kysellyt. Pihalla otin vähän pihlajanmarjoja ja söin. Ne ovat hyviä. Kello raksuttaa seinällä, ei häiritse ja haittaa. Mitä siitä olisi tullut jos olisin kertonut hoitajalle vielä "Vielä hellä, vie lähellä" - jos en väärin muista, niin jos on jotenkin lyöty, niin kysytään, että onko se vielä hellä? En ole varma. Kirjastosta lainasin Esa Saarisen kirjan Vähän silmäilin. CH tahtoo olla sekä juoksija että pappi. Muutamat epäilivät eräässä chatissa, että tämä olisi minun syytäni, että minä häntä papiksi "painostaisin" viisi vuotiata?

Raffaello Santin School of Athens on vielä lattialla. Päiväkodissa kerroin kahvilla, että mitä olen elämäni aikana jo tehnyt ja tuli "Oho"-asenne. Lapsia on tosiaan nyt 12 ja vain 3 heistä on täysin suomenkielieisä. Kerroin heille, että minulla on puhelimessani Raamatun lisäksi myös Koraani. Tulin todella kateelliseksi, kun vielä minua suurikokoisempi nainen kertoi, että hän opiskeli ja oli lapsia ja hän sitten lapsen nukkumaanmenon jälkeen saattoi kirjoittaa opiskeluhommia. Minulta se on kielletty. Kaksisuuntainen ei saa valvoa öisin.

Niinpä, aina luovan vaiheen jälkeen tulee se romahdua ja kaaos takaisin. Mozbach.*** (meni kauan kun olin messengeissä - jonka jälkeen sanottavana:) RAKKAUS SE ON SE VALO.